Напишете дума/думи за търсене

"СИРИУС -Д" ми върна здравето и младостта

Нека опитът и радостта ми да помогнат на страдащи и отчаяни.

Роден съм и живея в София от 66 години. Преди няколко години бях като затворник у дома си. Официално поставената ми диагноза в Националната кардиологична болница - София е: Лумбална лордоза, дегенеративни изменения в междупрешленните дискове, дискова херния, остеохондроза, спондилартроза. С денонощни болки в гърба движението ми беше мъчение. Хирурзите предлагат операция без гаранция. Любител скиор, гледах с тъга Витоша и не вярвах, че отново ще се разхождам там.

Страдах от мигрена и при всяко недоспиване имах остри болки в главата. Болкоуспокояващите бяха в шепите ми.

И още костно- ставни проблеми.... Коленете ме боляха и хрущяха, не можех да се натоварвам, при все, че съм мъж. Наследство от караула в казармата бяха разширените вени, които често пъти се възпаляваха.Качеството на живот и външния ми вид бяха като на болен старец.

Сега отново кръстосвам не само Витоша, но и България; зимата съм по планините на ски, лятото на морето. Ежедневно играя йога за тонус и удоволствие. Ходя много, карам колело.

Връщането ми към активния живот дължа на Съдбата, която ме срещна с професор Димитров - създателя на хранителната добавка "Сириус - Д". Бях опитвал много неща и ми беше трудно да повярвам. Доверието ми бе спечелено от това, че създателя на храната е известен с откритията си, приложени в световната лечебна практика . Проучих документацията- Сертификат от Министерство на здравеопазването, Сертификат за разпространение в Европейската общност и изследвания от Русия, където приемаха, че няма подобен продукт- чист, безвредан и много полезен. Има доказателства, че за сега тази хранителна добавка може да създаде хрущялна тъкан, да отпуши и изчисти кръвоносните съдове, да абсорбира болната, нефункционална тъкан от всички органи. Освен това съдържаща всички аминокиселини - лесно усвоими.

Очакванията ми се потвърдиха. Още първия месец изчезна спохождащото ме понякога сърцебиене, зрението ми се подобри.Третия месец коренно се подобри и външния ми вид - бях с по- чиста, гладка и свежа кожа. Изчезнаха всички стомашно- чревни проблеми от гастрит, рефлукс и стара язва. От главоболието ми нямаше и следа. След шестия месец почувствах коленете си и гръбнака напълно възстановени. Шипове и кисти не съществуваха.

Живота ми се дели на две части: до срещата със "Сириус -Д" и след нея.

Предлагал съм хранителната добавка на много хора и познавам възстановени от труднолечими болести като автоимунните - множествена склероза, лупус, синдром на хашимото и още глаукома, перде на очите, декенерация на роговицата и макулата. Помагал съм да се подебрят с този продукт черен дроб, диабет, простата, бъбреци,. Подпомага за премахване на последствията от инсулт, инфаркт, хипертония.

Може да ми се обаждате на телефон - 0988 948420 - Христов.

За консултация и поръчки: 0878918498, 0898573092 - Георгиев

X