Напишете дума/думи за търсене

6 билки срещу алергиите

Алергиите обикновено се появяват като защитен механизъм на организма на фона на променена имунна реактивност. Казано с прости думи, алергията е това, което става в тялото ни, когато то открие непознато вещество и не може да възприеме.

В последното десетилетие медиците и изследователите работят върху развитието на нова теория. Тя извежда няколко основни закономерности за начина, по който протичат алергичните реакции:

Оказа се, че основният фактор дали ще се възбуди алергия и с каква сила ще протече е емоционалният фон. Ако пациентът е спокоен, ако успява да овладява своите негативни емоции, може да подтисне и да сведе до минимум честотата и силата на проявление на алергичните кризи.

На второ място по важност е факторът резистентност, или как да приучим нашето тяло, че това което смята за свой „враг“, е „приятел“.

Не последно място е от значение как тялото ще понесе вече възбудилата се алергична реакция, или с други думи, как да намалим симптоматиката до ниво, което не променя обичайното ежедневие при настъпила алергична реакция. В тази посока се борим срещу неприятната хрема и сълзенето на очите, обривите, отеклите лигавици, главоболието и общото неразположение.

Последните проучвания върху различни фитонутриенти показват, че природата ни е дала точните инструменти, с които да се справим дори и с това заболяване като алергията.

Преди няколко години Хлебаров работеше върху формула срещу алергиите, която премина през достатъчно тестове и доказаха своята ефективност. Тя е течен концентриран извлек от няколко фитонутриента, извлечени от шест билки. Главното е състоянието на организма като цяло, а именно въздействие върху всичките „слаби звена“, които са отговорни за възникване на алергична реакция – нервното напрежение, резистентността към неспецифичните алегрени и имунният отговор на организма.

Продуктът се казва „Алергоксин“. Той не предизвиква сънливост и други странични реакции. Изграден е изцяло на билкова основа, без изкуствени добавки, което позволява продължителен прием.

Продуктът се предлага в повечето аптеки в страната и може да бъде закупен свободно.

Повече за „Алергоксин“ можете да прочетете на сайта на продукта ТУК.

X