Напишете дума/думи за търсене

Търсите половинка? Ето къде да я намерите

В ерата на виртуалното всеки ден се пръква нова форма на срещите онлайн. В интернет се предлага от дигитално пиле биомляко. Кои са най-новите приложения, с които бихте могли да намерите така лелеяната от вас любов.

Bumble


От създателите на Tinder идва това нова приложение, което позволява на жените да диктуват правилата. Уловката тук е, че дамата е тази, която инициира разговора. Господата имат само 24 часа на разположение да отговорят, преди чатът да изчезне завинаги.

Tastebuds

Тук всичко се върти около любовта към музиката. Тази апликация ви позволява да се запознаете с хора, които имат същия вкус към нотите, какъвто и вие. Tastebuds дава възможност да споделяте парчета на любимите си банди – нещо, от което може да надграждате емоции.

Score

Това приложение показва доколко сте наистина съвместими с потенциалния ви партньор. Оценката, която получавате, зависи от отговорите, които давате на шантави въпроси, подобни на това кое намирате за секси. Ако искате да срещнете неконвенционална и леко смахната любов, то тогава може да разчитате на Score.

Happn

С помощта на този софтуер може да се срещнете очи в очи с хора, с които вече сте се харесали виртуално. Всеки път, когато се засечете с някого в реалността, дори да не го съзнавате, неговият профил ще се появява на вашата стена в Happn. Ако се харесате, се отключва опцията за разговор и размяна на музика.

Fliqpic

Преди години, когато ICQ и другите канали за виртуални свалки не предлагаха размяна на видео, си мечтаехме да чуем гласа на онзи отсреща или да проведем видеоразговор в реално време, за да сме наясно дали искаме да се срещаме с него на живо. Fliqpic e достатъчно близо до почти живия контакт, даващ възможност за видеочат с потенциалния ни любовен интерес, отговарящ на въпроса дали отсрещния си струва или не.

Tindog

На вниманието на собствениците на кучета. Намерете сродната си половинка с приложението Tindog. Тази платформа ви позволява да откривате псета и техните стопани, които са на една ръка разстояние от вас. Това ви дава възможност да се запознаете с нови хора, да разхождате заедно любимците си и да влюбите душите си една в друга.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X