Напишете дума/думи за търсене

Колоритни тенденции при обувките

Улиците са пълни с неустоим колорит. Част от вината за него имат и обувките, които рязко украсиха и стъпалата, и калдъръмите с с по-свежи и закачливи шарени десени и форми.

С прозрачен ток
Имаше време, в което прозрачният ток си беше чисто модно самоубийство. Свързваше се с обувките, носени от жриците на любовта и се гледаше на тях като на долнопробен атрибут. Отдавна обаче дизайнери като Валентино и Маноло Бланик реабилитираха тази част от обувната промишленост. Ако нямате такива чепици, побързайте да ги поканите в гардероба си. Колкото по-прозрачни, толкова по-адекватно допълнение към полупрозрачните гумени дамски чанти в ярък цвят.

С цветни мотиви
Този десен е непреходен, стане ли дума за пролетни обувки и за градински партита. Те стоят еднакво добре на обувки с ток и на гуменки, дори и на кубинки. Идеално си пасват с ефирна рокля в дюс.

Като лодка
Не сте фенове на височинните обувки, предпочитате да дадете удобство на крачката си – тогава заложете на мокасините. Удобните им подметки и формата ала лодка придават стабилност и в същото време не оставят у никого съмнение, че предпочитате непреходните класики в модата. За разкош може да изберете обувки в животински принт. Подберете чанта в подобен десен. И двата аксесоара чудесно прилягат на къси панталонки и бяла риза, пусната свободно.

Гладиатори до коленете
Явно скоро време този модел обувки няма да стане демоде. Помните ли, че когато Ан Хатауей се появи на премиерата на „Клетниците“ с дълга вечерна рокля и такъв тип чепици? Придават на крака екстравагантност, но пък са удобни за дълги разходки из топлите тротоари. Придружете ги с дънкови панталонки, потник и риза от деним.

Отворени пръсти с цвят
Свърши времето на черното, кафявото и сивото. Посрещнете на крака ярките цветове, населили сандалите на ток. Тази пролет ще властват нюансите на корал, мента и лимон. Но пък и бебешкото синьо, бледорозовото и пастелното лилаво няма да са пренебрегнати. Ако не сте особени почитатели на пастелните багри, ярко оранжевото и тюркоазеното също са в редиците на фешън идеите за пролетните обувки.

С дебели токчета
Ако ви е омръзнало да се опитвате да балансирате върху класическия ток, то тогава обърнете моден взор към сандалите с дебели токчета. Изберете такива, които са с ластик около глезените за още по-голяма стабилност. О, и със сигурност няма да сгрешите, ако се спрете на модел с причудливи шарки и геометрични форми. Не забравяйте, че отдавна е фешън сандалите да са в компанията на чорапогащник понякога.

Неонови балеринки
Вие сте жена, която обича да е здраво стъпила на земята. Тогава балеринките са вашите обуща. Те могат да се носят на босо или с чорап и носят на всякакъв тип цвят и десен. Ако ги подберете в по-неонов оттенък, ще ударите с един моден куршум два фешън заека. Хем забележително, хем ще извадите от прекалената строгост някой по-бизнес панталон.

На точки и с каишка
Тези очарователни пантофки с Т-образна каишка и с точков десен са всичко, от което се нуждаят дънките и клошираните ви рокли. Практични и красиви – очаквано добра комбинация за приказно настроение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X