Напишете дума/думи за търсене

Съпругата на Миро се запознала с него, падайки от стола

Снимката, която  Миро сподели във фейсбук профила си.

“Моята стена е толкова висока, че никой не е успявал да ми счупи сърцето освен самия аз, блъскайки се в стената”, казва преди близо година Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от култовия дует “Каризма”. Е, на 28 август стената падна, разбита на парчета. Тя беше щурмувана не от войници или самураи, а от една красива жена - Ели Златанов, която се венча с певеца на гръцкия остров Корфу.

Миро подобно на Том Круз успя да изпълни мисията невъзможна - ожени се в пълно медийно затъмнение. Той сам сподели щастливата новина в социалните мрежи. Качи колаж, показващ две халки. На него освен датата на сватбата 28 август 2016 г. са написани и инициалите на първите имена на младоженците с допълнение “Горчиво!”. Към колажа Миро сподели и цитат от Първото послание на свети Апостол Павел до Коринтяните. “Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада.”

Колажът, който Миро публикува във фейсбук.
Колажът, който Миро публикува във фейсбук.

И обичта между Миро и Ели наистина “никога не отпада”. Те са

заедно от цели 11

години... но в двата

края на Европа

Докато певецът с ангелски глас живее и работи в България, неговата изгора има свой бизнес в Лондон. Тя притежава ресторант, за който се твърди, че е един от най-добрите в Албиона.

Разстоянието помежду им не уплашило Миро. “Това е един вид по-добрият начин да останеш с даден човек, защото вие сте заедно само по празниците. Елементарните битовизми не съществуват между нас”, казва в интервю изпълнителят. Дори разкрива какви са тайните на успешната връзка от разстояние - “уважение и доверие”.

Говори се, че искрата между Миро и Ели пламнала като в любовна комедия. През 2005 г. групата “Каризма” имала концерт в английската столица. След изпълнението при певеца дошла Ели, която е родом от Перник. Предизвикателно извадила цигара от неговата кутия и му поискала огънче. След това опитала да седне на стола, но вместо това паднала на земята. Всички се разсмели, а съдбата се явила в ролята на талантлив сценарист. Така е и до днес.

Попфолк певицата Анелия е една от най-близките приятелки  на Миро.
Попфолк певицата Анелия е една от най-близките приятелки на Миро.

“Обичам малките неща. Те ми дават усещане за уют и за спокойствие. Да си на едно хубаво синьо-зелено море с любимия човек до тебе. Да го чуваш, че диша. Ако си прочел нещо интересно в книгата, да го попиташ “Спиш ли?”. Да го прочетеш, да му се посмеете заедно. Ей тия неща са голямата любов”, казва Миро в свое тв участие. И всъщност никога не се описва като роматик. Според него романтичната любов е по-скоро временна илюзия.

Изпълнителят държи в една връзка да има нещо повече от сляпа любов. Той търси приятел и партньор в живота. С Ели са заедно вече цяло десетилетие. Видял е с нея както добро, така и лошо. “Голямото влюбване мина първоначално, след него сме в едно много качествено приятелство”, казва певецът в свое интервю.

Това обаче не е достатъчно, за да предприеме сериозната крачка да мине под олтара. Миро е искрено вярващ християнин и за всичко в живота си се уповава на Бог. Затова и за да застане пред него,

трябва да е сигурен,

че ще върви рамо до

рамо с жената, която

е избрал

И така се уверява вече 10 години, но както гласи народната мъдрост, хубавите неща стават бавно.

“Ако срещнеш правилния човек, ако двамата сте готови да гледате в една и съща посока, ако влюбването прерасне в любов и любовта в приятелство... Това е едно осъзнаване, че вие сте заедно и че халката просто ще бъде допълнителен печат върху вашето съгласие, че вие сте един за друг”, казва Миро преди няколко месеца в тв предаване. Е, явно е намерил всичко, което търси с Ели.

Миро с приятелката си Ели
Миро с приятелката си Ели

И направил решителната крачка, но в тесен семеен кръг и далеч от светлината на прожекторите. “Когато си щастлив, е хубаво да го покажеш на целия свят, но тука сме изморени от чуждите животи. Аз лично съм изморен. Не ме интересува кой какво прави, кой с кого се е взел, освен хората, които обичам”, казва певецът с ангелски глас в интервю преди 2 месеца. Добавя и “на останалите така или иначе не им влиза в работата”. Останал верен на думите си.

Поканил на сватбата

своето семейство,

това на Ели и

най-близките им

приятели

Сред тях била и попфолк певицата Анелия, с която Миро има 2 дуета и която е един от най-близките му хора. Тя не само се е забавлявала, но и пяла.

Не е случаен и изборът на мястото на женитбата - остров Корфу. Според Анелия има предистория. Къщата, в която се е провело тържеството след църковната церемония, се е превърнала за двамата младоженци в нещо като традиция. Всяка година ходели на почивка в южната ни съседка и отсядали именно там.

Анелия получава покана за сватбата месец преди да се състои.
Анелия получава покана за сватбата месец преди да се състои.

“Meсец преди сватбата Миро ми се обади и и ми съобщи, че се жени и кани най-близките си. Естествено, отговорих му само да каже къде и кога - ставам и тръгвам. Защото аз също го чувствам като по-големия ми брат. Като част от семейството ми”, казва Анелия. Тя е една от първите, които поздравиха Миро за щастливия повод във фейсбук.

Дивна обаче я изпревари. Тя сподели статус, с който поздрави щастливата двойка. “Братчето ми вече официално порасна! Честито, любими мои! Не можах да присъствам, но в мислите и сърцето си бях плътно до вас и плясках и се радвах възторжено най-силно от всички гости!

И нека вашата любов носи още повече такава на семействата и близките ви! Бъдете щастливи!

С огромна обич, Дивнето”

Церемонията за встъпване в църковен брак започнала в 17,30 ч на 28 август. “Тя

протече на гръцки

език. Всичко беше

изключително

емоционално

Аз се вълнувах адски, защото виждах Миро колко е щастлив, през цялото време усмивката не слезе от лицето му. Те с Ели са заедно вече 10 години. Радвам се, че моят приятел има човек до себе си, който ще го подкрепя в живота. Половинката му е силна и отдадена жена”, казва Анелия пред “24 часа” за радостното събитие.

Анелия с букета на булката
Анелия с букета на булката

Певицата хванала и букета. “Наложи се Ели да го хвърля два пъти. Но и двата пъти си идваше към мен, без аз да съм се борила толкова много за него. Даже първо се дръпнах, като видях с какъв замах го хвърля. Той мина покрай ръката ми, одраска ме и падна на земята между мен и майката на Миро. Втория път го хвърли още по-силно, удари се в бузата ми и падна в ръцете ми”, спомня си попфолк дивата. Дори си направила снимка с букета, която сподели в социалните мрежи.

След сватбата Ели взела фамилията на съпруга си, но остава въпросът къде ще живее младото семейство - в България или Лондон. В свое интервю Миро казва, че за да стане “автор на нейните деца”, трябва първо да встъпят в църковен брак и да уточнят къде ще живеят под слънцето. Е, половината задачки са вече изпълнени.

Певицата на сватбата на Миро и Ели
Певицата на сватбата на Миро и Ели

“Това е голямата мечта - маслинова горичка и тичащи черни петички, малки на детенце”, казва Миро в тв предаване преди близо година. Днес той стига все по-близо до това да превърне мечтата си в реалност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X