Напишете дума/думи за търсене

Фитотерапия регулира хормоналния баланс при дамите и мъжете и увеличава шанса за забременяване

На скоро на родния пазар се заговори за два нови продукта, разработени в помощ на половата система при мъжете и жените.

Продуктът за дамите е наречен Уоманиксин и е течна концентрирана формула от пет растения, чиято комбинация предлага помощ на женското здраве. Тинктурата е извлек от турта, невен, бял равнец, полски хвощ и петопръстник.

Уоманиксин поддържа нормалния хормонален баланс и ритмичността на менструалния цикъл, спомага за увеличаване шансовете за забременяване, има ефект при възпаления на яйчниците и други възпалителни гинекологични проблеми. Продуктът намалява емоционалните амплитуди и състоянията на нервност, преживявани от повечето дами преди и по време на месечния цикъл, работи отлично срещу проблемите на менопаузата.

Туртата е растение, прилагано широко при маточни възпаления, кисти, кръвоизливи, както и при мастопатия и миома на матката.

Невенът има много силни бактерицидни свойства и се ползва срещу различни възпалителни гинекологични заболявания и бактериални инфекции.

Белият равнец се справя отлично с проблема нередовна менструация, при възпаления на яйчниците, подпомага забременяването. А дойде ли времето на менопаузата, е незаменима помощ организмът да преодолее купищата неприятни промени и усещания, да се справи с пристъпите на лошо настроение, с нервността и безсънието, с атаката на топлите и студени вълни.

Полският хвощ помага за нормалното функциониране на яйчниците и за поддържането на редовен менструален цикъл.

Билката петопръстник се използва също много успешно при миома на матката, действа при тумори, бяло течение, херпес зостер.

Като гарантирано добро, но и чисто природно решение на много от мъжките проблеми, специалистите предлагат продукта „МЕНМАКС“, създаден като формула от световноизвестния акад. Хлебаров, изцяло на билкова основа. Течната формула (комбинация от Tribulus terrestris, Onopordum acanthium, Ocimum basilicu и Hypericum perforatum) се усвоява на 100% от организма и затова има бързо действие. Ефектът идва от стимулиране на производството на лутенизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон, съответно до прилив на сила, удължаване на ерекцията и добра потентност.

Комбинацията от тези растения работи за нормалното качество на спермата и така благоприятства оплодителните способности при мъжете. Не на последно място с приема на

Менмакс се гарантира нормално функциониране на простатната жлеза – често срещан проблем при мъжете в зряла възраст.

Продуктите Уоманиксин и Менмакс можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страница http://tonik.info/ или в повечето аптеки.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

X