Напишете дума/думи за търсене

Чисти лимфата, засилва имунитета!

Имунитетът е „инструментът“ на организма да се пази от болестотворни организми и от действието на свободните радикали. За целта той се нуждае от постоянна подкрепа.
Има ред признаци за отслабен имунитет, които алармират, че човек е в по-голям риск.
Бързото изтощение, постоянната уморяемаст, сънливостта, както и безсънието, честите болки в мускулите, ставите и появи на херпес говорят ясно за изчерпване на защитните сили на организма.

Отговорен за имунитета е сложният комплекс, включващ костния мозък, тимуса /ендокринна жлеза/, лимфните възли, далака, които участват в производството на главните защитници – лимфоцитите. При атака на бактерии, вируси и друг вид „враг“ лимфоцитите образуват антитела и неутрализират заразата, унищожават чуждите клетки. За да е достатъчно резултатна, имунната система трябва да е в тонус, да реагира бързо и да образува достатъчно количество антитела. Същевременно лимфната система трябва да е добре проходима, да не е замърсена, затлачена. Тази т.нар. „бяла река“ е свръхотговорна за очистването на междуклетъчните пространства, за филтрирането на кръвта, съответно за производството на защитните бели кръвни телца. Състоянието прави организма податлив на инфекции – вирусни, гъбични, бактериални, организмът не изхвърля токсините.

Ефективно решение за изчистване на лимфата и за засилване на имунитета е модерният продукт „Имуниксин“, изцяло природен концентриран извлек от 7 растения. „Имуниксин“ осигурява засилване на защитните способности на организма още първата седмица, стимулира производството на гамаинтерферон, след тримесечен прием пациентите съобщават за нормализиране на кръвното налягане, за повишен тонус и по-здрав сън, за изчистване на кожата от екземи, дори за изчезване на болките при артрози.

ИМУНИКСИН е базиран изцяло на билкова основа и не крие рискове за Вашето здраве. Продуктът може да бъде съчетаван и комбиниран със съпътстваща лекарствена терапия, предписана от Вашия лекар, без опасност от странични ефекти и вреда за Вашето здраве.
Без лекарско предписание.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Имуниксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Имуниксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40.

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/immunixin/ или в повечето аптеки в страната.

X