Напишете дума/думи за търсене

За жени: Природна хормонална терапия с отличен ефект

Нарушенията в хормоналната обмяна са често срещани сред жените, като тенденцията е симптомите да се проявяват във все по-млада възраст.

Има природни средства, отдавна известни с огромния си потенциал в лечението на много от хормоналните нарушения.Сред тях първенци са турта, невен, бял равнец, полски хвощ и петопръстник.

Туртата е растение, което се препоръчва при миома на матката, кръвоизливи, маточни възпаления, мастопатия, кисти. При кожни заболявания, като екзема, обриви, пъпки, акне и др.

Невен има силни бактерицидни свойства, затова често се препоръчва при нередовна менструация, възпалителни гинекологични заболявания, бактериални инфекции, срещу стрептококи, стафилококи, цистит и възпаления на бъбреците.

Белият равнец е един от природните методи за справяне с досадното бяло течение.Билката намалява възелчетата от миомата. Бори и възпаления на яйчниците, гъбички. Регулирайки менструацията, белият равнец повишава шансовете за настъпване на оплождане. Началото на климакса е съпроводен от куп неприятни симптоми –кръвотечение, повишена раздразнителност, рязка смяна на настроението, безсъние, усещането затопли и студени вълни.Белият равнец помага на тялото да преодолее по-лесно всички тези промени.

Полският хвощ помага за нормалното функциониране на яйчниците и подържането на редовен менструален цикъл, има диуретично, кръвоспиращо и противовъзпалителнодействие.Подобрявасъстояниетонакожата, косата и ноктите.

Петопръстник се използва много успешно при миома на матката, тумори, бяло течение, херпес зостер, хемороиди, възпаление на стомаха и червата.

Когато се приемат в комбинация, тези растения въздействат изключително добре на женския организъм . Тези растения са вложени в продукта „Уоманиксин“.

За създаването е използвана технология на нетермично, водно – етанолово извличане на субстанциите, която запазва пълния капацитет на всяка билка. Препоръчително е да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Уоманиксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40.

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/womanixin/ или в повечето аптеки в страната.

За подпомагане на оплодителните способности на организма, производителят е създал билкова формула, подпомагаща спермогенезата при мъжете. Продуктът подпомага функциите на мъжката полова система, работи за увеличаване качеството и количеството на произвежданите сперматозоиди и по този начин благоприятства оплодителните способности на мъжете. Тинктурата се нарича „Менмакс“, повече за нея можете да прочетете на интернет страницата: http://tonik.info/manmax/.

X