Напишете дума/думи за търсене

Шумахер се изпускал в костюма на всяко състезание

Хамилтън разкри пикантни подробности за Шумахер.

31-годишният британски пилот от "Формула 1" Люис Хамилтън разкри в шоуто на американската комедийна актриса и носителка на награда „Еми” Елън Дедженеръс пикантни тайни за рекордьора със седем титли в надпреварата Михаел Шумахер и за своя личен живот.

„Той е една легенда. Когато през 2013 г. дойдох на негово място в Мерцедес, механиците ми разказаха, че при всяко състезание се е изпускал в състезателния си костюм”, разказа Хамилтън.

„А ти?”, попита водещата своя събеседник, който отговори с усмивка: „Аз не го мога. Никога не съм го правил. Някои пилоти обаче го правят”.

„От високите скорости в завоите се получава натиск върху органите и мускулите, който е шест пъти по-голям от теглото на пилота”, обясни британецът защо някои не издържат по време на двучасовите състезания и се изпускат.

Елън Дедженеръс запита Хамилтън дали в момента отново е сингъл, след като му напомни за появилите се информации, че е вечерял с поп звездата Риана в романтична обстановка на свещи.

„Да, имах дълга връзка (б.р. с настоящата приятелка на Григор Димитров – Никол Шерцингер), но в момента съм тотално фокусиран отново да стана световен шампион. Мисля, че затова съм толкова добър, тъй като не карам само с главата си. Чувствам го в моето сърце, моите коремни мускули, дори във врата. Чувствам всичко. В моя живот не съм направил нищо, което да може да се сравнява с карането в състезания”, завърши пилотът на Мерцедес.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X