Напишете дума/думи за търсене

С какъв подарък да зарадваме приятел

Всеки подарък за приятел е симпатично изпитание. Винаги се замисляме какъв е най-подходящият подарък за този човек. Дали ще му допадне и дали ще влезе в употреба. Много хора умеят да правят изненади и лесно да подбират подаръци. Но повечето от нас изпитват трудности в избора и недостиг на идеи за подарък.

Ето няколко предложения, които биха ви били от полза.

Ръчно изработка

Море от идеи се шири в интернет пространството за това как може сами да изработите подарък за любим човек. Било то бижу или плетка стига да сте малко по-сръчни, няма да имате проблем в направата. Хубавото при този вид подаръци е, че те със сигурност са от сърце, защото нищо купено от магазина не може да се сравни с това сам да вложиш усилия в направата му.

Бижута

Бижутата са един от най-честите подаръци и същевременно и от най-предпочитаните. Независимо дали е колие, гривна, пръстен или обеци, важното е да хваща окото и за предпочитане да е от качествен материал. Добре е да прецените дали избраното бижу би било подходящо за бъдещия си притежател. В днешно време имате и възможността да направите всяка дрънкулка уникална за новия си собственик - може да я гравирате или пък да закачите подвижни буквички или символи, които да придадат индивидуалност на подаръка.

Цветя

Избягвайте да подарявате цветя на мъж, освен ако не е страстен градинар. Може да купите огромен букет или просто една роза към допълнение на по-голям подарък. Но ако не желаете да подарите бързо увяхващи цветя, вземете такива в саксия. В цветарските магазини се продават интересни кошници с изкуствено направени цветя, украсени с шоколадови бонбони. Това е подходящ подарък, тъй като кошницата може да намери приложение в дома, а бонбоните няма да останат неизядени.

Сладки неща

Малко са хората, които не биха се зарадвали на нещо шоколадово и вкусно. Може да поднесете кутия бонбони във формата на сърце, любимия шоколад на празнуващия, или торта.

Книги

За запалените читатели няма нищо по-подходящо за подарък от непрочетената книга. Хубаво е книгите да са с достатъчна литературна стойност и заинтригуващо съдържание. В книжарниците има и малки книжки със събрани мисли и цитати за любими хора, които може да използвате към допълнение на подарък.

Пари

Когато не знаете какво да изберете, е по-добре да подарите пари. Изберете красива картичка, в която да сложите сумата, определена за подарък. Ако решите, че парите са неподходящ подарък, много вериги магазини предлагат ваучери или гифт карти, които може да закупите и подарите, за да може празнуващият сам да избере подаръка си.

Алкохол

Бутилка хубаво вино или малцов алкохол са подходящ подарък за ценителите на опияняващите напитки. Може да напечатате и залепите етикет със снимката на бъдещия притежател. Ако не познавате толкова добре човека, разпитайте какъв алкохол предпочита или дали въобще употребява.

Техника

Универсалните технически подаръци са смартфони, таблети, дигитални фоторамки, смартчасовници и още куп модерни джаджи. Разбира се, за тях трябва да разполагате с малко по-голям бюджет.

За жените са подходящи уреди за разкрасяване - преса за коса, сешоар или маша. Ако все пак е по-близка приятелка и е споделила, че се нуждае от уред за дома, задоволете мечтанията й с микровълнова, пекарна за хляб или друг малък домашен уред. Комбинирайте подаръка с цвете, нещо сладко или бутилка вино, за да запазите момента на изненада.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X