Напишете дума/думи за търсене

Къде спи Григор Димитров?

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е на частния остров Некер, собственост на британския милиардер сър Ричард Брансън, където заедно с настоящи и бивши тенис звезди участва в благотворителна инициатива.
Карибският остров е с площ от 300 000 кв. м, е собственост на Брансън от 1984 г. и предлага лукс като за ВИП.
Димитров и останалите 7 професионални тенисисти са настанени в Great House, която е на два етажа, има 9 спални и предлага зашеметяващи гледки към Карибско море. Компания на Димитров в къщата и в забавленията правят звезди като Каролине Вожнячки, Виктор Троицки, Стефан Едберг и др. Брансън също участва в благотворителното състезание.
За изграждането и декорирането на Great House, както и за другите по-малки вили на Некер, са използвани местни камъни, бразилска дървесина, мебели от бамбук от остров Бали, индийски текстил и произведения на изкуството от различни азиатски страни.
Голямата къща е напълно реновирана през 2013-та, след като на 22 август преди 5 години тропическата буря Ирене предизвиква пожар, който я унищожава. Пострадали няма.
На Некер могат да пребивават едновременно най-много 30 гости, които трябва да платят общо $65 000 на ден или ако са по-малко - по 2167 долара. Освен да се играе тенис, островът предлага възможност и за други видове активност, като гмуркане, каране на кайт.

Снимки neckercup.com
Снимки neckercup.com
Каролине Вожнячки на Некер Снимка официален профил в Instagram
Каролине Вожнячки на Некер Снимка официален профил в Instagram
Григор Димитров Снимка официален профил в Instagram
Григор Димитров Снимка официален профил в Instagram
Сър Ричард Брансън
Сър Ричард Брансън
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X