Напишете дума/думи за търсене

Предимства на онлайн пазаруването

По-малко разходи

Много пъти, когато излезем на пазар, сме склонни да харчим много повече от планираното. Осен за нужните продукти се появяват и други външни разходи за храна, транспорт и, разбира се, импулсивни покупки.

Сравнения на цените

Да сравнявате продукти и цените им е много по-лесно във виртуалното пространство. Също така имате възможност да обменяте информация и мнения с други купувачи, които имат непосредствен опит с даден продукт или търговец на дребно.

Не на тълпите

Мразите ли тълпите, когато пазарувате? Струпването на много хора пред щандовете ни кара да побързаме в избора, а след това съжаляваме. Да не говорим за паркинга, който се превръща в огромен проблем. Спестете си нерви, като пазарувате онлайн.

По-малко склонност към пазаруване

Често пъти купуваме неща принудително, дори такива, от които не се нуждаем. Причината е най-вече в продавач-консултантите, които използват продажните си умения, за да ни придумат да си закупим нещо ненужно.

Дискретните покупки са по-лесни

Онлайн магазините са най-доброто място за дискретни покупки като сексиграчки и перверзно бельо. Това дава възможност да се купи желаната стока без притеснение или параноя.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X