Напишете дума/думи за търсене

Има ли нова жена в живота на Брад Пит? (видео)

Снимка: Ройтерс

Веднага след като една от най-известните холивудски двойки Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха раздялата си, започнаха спекулациите за новата жена до актьора в лицето на френската актриса Марион Котийяр.

Тя обаче категорично отрече да е причина за звездната раздяла и обяви, че между нея и Пит няма нищо повече от колегиални отношения.

Два месеца след като официално обявиха развода си, се появиха слухове за новата любов на актьора, предаде Vesti.bg

Името ѝ е Марго Роби, по-известна с ролята си във филма "Отряд самоубийци".

Според сайта "Холивуд Лайф" Брад Пит много харесвал актрисата и дори ѝ предложил да се снима във филма, продуциран от него "Големият залог" (The Big Short). Това станало зад гърба на Анджелина, която се опитвала да предотврати техни работни взаимоотношения. Така русокосата актриса се оказала причина за развода им.

Информацията беше опровергана от сайта "Госип Коп", който се позовава на надеждни източници, уверяващи, че Марго Роби няма нищо общо с края на Бранджелина.

Още нещо, което до момента отрича слуховете за афера между Пит и Роби, е фактът, че звездата от "Отряд самоубийци" има 3-годишна връзка с режисьора Том Акърли.

Междувременно Анджелина Джоли направи първата си публична изява след обявяването на развода.

Тя записа видео за Международния наказателен съд - ICC (International Criminal Court). В клипа актрисата, бореща се за човешките права, подкрепя новата политика на прокуратурата относно правата на децата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X