Напишете дума/думи за търсене

Рики Мартин се сгоди за сириец

Двамата са заедно почти от година

Рики Мартин скоро ще вдига сватба. Популярният певец обяви официално, че се е сгодил за приятеля си Джоан Юсеф.

Възлюбеният на пуерториканския изпълнител е на 32 години и се изявява като художник. Роден е в Сирия, но е израснал в Швеция.

Бъдещите младоженци се срещат за първи път преди почти година. Рики Мартин случайно видял картини на Джоан Юсеф и бил силно впечатлен от творчеството му. Не е ясно дали междувременно не е видял и негова снимка, защото много бързо успял да го издири, за да се запознае с него и да го поздрави за картините му.

Явно любовта между двамата е пламнала мигновено, защото вече планират да сключат брак. От няколко месеца и двамата пускат свои снимки в социалните мрежи от екзотични почивки. Появяват се и заедно, хванати за ръка, на светски събития и с удоволствие позират пред фоторепортерите.

За годежа Рики Мартин разказа в шоуто на Елън Дедженеръс. Признава, че е бил много нервен, когато е отправил предложението за брак към приятеля си.

През 2010 г. певецът публично призна, че милионите му фенки нямат никакъв шанс, защото той си пада по мъже. Новината хвърли в сълзи най-запалените му почитателки, но като цяло реакциите бяха съвсем позитивни.

След това признание той показа за първи път и свое гадже. Това беше икономистът Карлос Гонсалес, с когото изкараха три години. Вероятно намеренията им са били сериозни, защото се сдобиха с близнаци от сурогатна майка. Но през 2014 г. се разделиха и хлапетата останаха при Рики Мартин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X