Напишете дума/думи за търсене

Андреа: За мен Кубрат е най-добрият в света

Кубрат Пулев и Андреа Снимка: Архив

Дългогодишнат приятелка на Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че боксьорът работи усилено по мечтата си - да спечели световна титла, а за нея категорично е той е най-добрият.

"Той работи по това да стане световен шампион. За мен той си е такъв - най-добрият в света! Аз не съм толкова навътре в бокса, но смятам, че той заслужава да стане световен шампион и ще стане!", каза Андреа след срещата на Пулев със Самуел Питър.

В първия си мач като професионалист пред българска публика, Кобрата победи Нигерийския кошмар, след като противникът му се отказа заради контузия в ръката. Андреа за първи път подкрепяше своята половинка в непосредствена близост до ринга.

"Мисля, че е време да се промени традицията да не ходя на мачове. Спокойна съм, но отвътре ми трепери под лъжичката. Разбира се, че стисках палци, вълнувах се, но той през цялото време беше по-добрият, така че бях спокойна наистина", заяви тя пред bTV.

Андреа заяви, че е била много впечатлена от начина, по който българската публика посрещна Пулев, а силната подкрепа от трибуните отдаде на искреността на Кубрат.

"Беше уникално. Истината е, че когато видях всички българи, които пееха и подкрепяха... Аз съм била на други боксови мачове, на други боксьори, виждала съм публика на големи спортисти и не са толкова истински, не са толкова емоционални. Като че ли всяко нещо ни докосва и ние показваме вълнението си и това ни прави уникални. Кубрат е искрен и хората го чувстват това. Не можеш да излъжеш публиката. Тя разпознава истинските хора, разпознава когато говориш от сърце, за това мисля, че те го обичат", заяви още фолк изпълнителката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X