Напишете дума/думи за търсене

Орнела Мути се мести в Москва заради по-млад мъж

Въпреки че е на 61 години, Орнела Мути все още следва поривите на сърцето си.

Италианската дива е решила да се премести да живее в Москва, за да бъде близо до любимия си – с 10 г. по-младия френски бизнесмен Фабрис Керерве.

Според италианския седмичник “Дженте” родената в Рим актриса вече е

купила апартамент на ул. “Остоженка”,

която е в най-престижната зона на Москва.

Преди месец актрисата е представила в Москва и своя козметична линия SkinStar.

В новия си брой руското издание на “Хелоу” твърди, че Франческа Романа Ривели, както е истинското име на актрисата, се готви да лансира в Москва и своя линия обувки, а също и ресторант.

Според списанието говорителят на Кремъл Дмитрий Песков дал да се разбере, че президентът Владимир

Путин е готов да даде руско гражданство на Орнела

Все още обаче не е ясно дали тя ще подаде документи за това.

Симпатиите на Путин към италианската красавица съвсем не са от вчера.

През 2010 г. Орнела Мути се престори на болна и анулира три спектакъла в театър “Верди” в Порденоне, в които трябваше да играе. В същите дни тя се появи на снимки до президента Владимир Путин на благотворителна вечеря в Санкт Петербург. 

Фабрис, френският приятел на актрисата, с когото тя се мести да живее в Москва. Франческа Ривели, както е истинското име на Орнела Мути, е родена през 1955 г. в Рим от майка естонка и баща неаполитанец. СНИМКИ: АРХИВ
Фабрис, френският приятел на актрисата, с когото тя се мести да живее в Москва. Франческа Ривели, както е истинското име на Орнела Мути, е родена през 1955 г. в Рим от майка естонка и баща неаполитанец. СНИМКИ: АРХИВ

Фалшивият медицински документ, представен от актрисата, обаче ѝ навлече куп неприятности пред театъра и пред правосъдието. Тя дори

беше осъдена за измама

Само ден след присъдата си Орнела се оправда така: “Не бяхме сами. С нас бяха Шарън Стоун и Кевин Костнър.”

Никой не разбра дали тези нейни думи бяха като оправдание, или като смекчаващо вината обстоятелство.

Но кой е французинът, заради когото Орнела Мути загърбва топлия Рим и отива в мразовитата Москва?

Двамата са заедно от 8 години. “Много се обичаме, но малко се виждаме”, казва Орнела по този повод и допълва, че любовната им история е доста комплицирана.

Тя твърди пред италианските медии, че мисли през цялото време само за Фабрис, в когото е лудо влюбена, и че никога не би се влюбила в друг мъж.

“Разбрах още в началото, че Фабрис е човекът, когото търсех – ентусиаст, позитивен, готов да остави проблемите пред вратата.”

Фабрис Керерве има 4 деца от предишната си съпруга

- французойката Беатрис льо Бурсико, и досега е живял в Испания. Сега обаче заради бизнеса си трябва да се премести в Москва, където ще отиде и Орнела.

Тя ще продължи да се връща често в Италия, където живеят трите ѝ деца – дъщерите Найке и Каролина и синът ѝ Андреа. Звездата е и баба на три внучета. Първият ѝ внук Акеш, днес на 20 г., е син на първородната ѝ дъщеря Найке, която се изявява като актриса и певица.

Орнела Мути на вечеря с руския президент Путин, който винаги е изпитвал силни симпатии към нея.
Орнела Мути на вечеря с руския президент Путин, който винаги е изпитвал силни симпатии към нея.
Актьори са и другите две деца на италианката. Мути е особено привързана към двегодишния Алесандро и няколкомесечната Джулия, децата на Каролина.

Орнела Мути е дъщеря на естонската скулпторка Илзе Ренате Краузе,

днес на 91 г., и на неаполитански журналист. Един ден Ренате идва в Италия, за да учи, и се влюбва в неаполитанеца, от когото ражда Франческа (Орнела) и Клаудия.

Орнела винаги се е гордяла със смесения си произход и с микса от различни култури, които носи у себе си – резервираността, присъща на северните народи, и романтичната натура, характерна за италианците. Според нея красотата и младоликия си вид дължи на естонските си корени.

Орнела дебютира в киното още 14-годишна. Тогава режисьорът Дамяно Дамяни я избира за главна героиня във филма си “Най-красивата съпруга”, в който се разказва как сицилианско момиче се опълчва на едновремешните нрави.

Дамяно Дамяни измисля артистичния ѝ псевдоним,

който е комбинация от имена на героини на писателя Габриеле д'Анунцио. С този си псевдоним актрисата се втурва по филмовия небосклон, участвайки в най-различни творби. 

Орнела Мути с  голямата си дъщеря Найке Ривели, също актриса  като майка си
Орнела Мути с голямата си дъщеря Найке Ривели, също актриса като майка си

Най-важната ѝ творческа среща е обаче през 1974 г. с режисьора Марио Моничели, който я кани за ролята на Винченцина в “Народен роман”. По време на филма, който пожънва голям успех, Мути е бременна от първия си мъж Алесио Орано.

След тази роля за Орнела Мути се отварят вратите на голямото кино – тя участва в серия от известни кинотворби не само в Италия, а и по света. Особено популярна е във Франция.

За Орнела се говори много често обаче и в жълтата преса. Красивата актриса, хубавите ѝ деца и младите мъже до нея открай време са под прицела на папараците.

Каква е тайната на прекрасния ѝ младолик вид?

В интервю пред сп. “Грация” самата Орнела твърди, че предпочита пластичната хирургия пред ботокса.

“Признавам, че се замислям и аз. Гладката си кожа дължа на майка си, но лицето остарява.

Когато се реша, със сигурност ще предпочета пластична хирургия, а не ботокс. Надутите лица са нещо ужасно.” 

Актрисата става известна в киното като красивата брюнетка със зелени очи, но от десетина години тя вече е блондинка.
Актрисата става известна в киното като красивата брюнетка със зелени очи, но от десетина години тя вече е блондинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X