Напишете дума/думи за търсене

За $32 000 автобус стана дом (Видео)

Семейството на Валери Кук и Тим Бофе е номадско. Двамата и малкото им дете нямат дом по общоприетите правила. Защото предпочитат непрекъснато да се местят, както правят хиляди хора по света, създали подобно движение.

За да постигнат желанието си Валери и Тим са трансформирали американски ученически автобус в място за живеене. Пълната промяна на 10 метровото превозно средство е струвало на двойката 32 000 долара.

Сега в автобуса има място за спане за шестима възрастни, защото Валери и Тим дават легла под наем - срещу 61 долара на нощ на човек. Срещу сумата предлагат и ползване на кухнята, както и на тоалетна и душ.

На покрива на подвижния дом има две слънчеви батерии, които обезпечават всички нужди от ток. Отвътре корпусът на автобуса е облицован със специален изолационен материал, който съхранява топлината и регулира влажността.

Семейството е любител на различни спортове и затова винаги вози със себе си дъски за сърф, ски и планински велосипеди. Засега синът на Валери и Тим е малък и затова семейството може да си позволи дълги пътувания. Но остава открит въпросът с това как родителите ще организират образованието на детето, когато дойде време за това.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X