Напишете дума/думи за търсене

Как да благодарим на родителите си

Има простички, но изключително важни думи, които би било прекрасно да казваме на родителите си по-често.

Преди да станем родители, ние рядко мислим за всички усилия, които са положили нашите собствени, за да ни направят по-добри хора. Не чакайте прекалено дълго, за да кажете тези думи на своите родители.

Ценя всяко малко нещо, което сте направили за мен

Има толкова много малки неща, които сте направили и продължавате да правите за мен. Може би не съм казвала ''Благодаря'', когато е трябвало да го кажа, но това не означава, че не съм ги забелязала.

Горда съм, че съм ваше дете

Вие ми дадохте всичко и ме научихте на всичко, което съм. Вие помогнахте да стане независима и силна личност.

Липсвате ми

Сега съм далеч от вас, заета с кариерата си и създаването на собствено семейство. Вие винаги сте ме насърчавали да преследвам целите си и сте се застъпвали за моите мечти. Ето защо аз правя всичко възможно, за да ви накарам да се гордеете с мен, но знайте, че ми липсвате.

Вие ме правите по-добър човек

Успях да стана щедра и силна, защото винаги сте възпитавали почтеност и доброта в сърцето ми.

Все още няма думи, които могат да изразят обичта ми към вас

Вие винаги сте ми казвали, че действията говорят много повече от думите. Затова с всяко свое действие ще опитвам да покажа обичта си към вас.

Оценявам вашите жертви за мен

Един родител може да отгледа детето си, но не всеки е в състояние да постави децата си на първо място и да жертва собствените си интереси. Но вие го направихте.

Съжалявам

Знам, че съм допускала много грешки, но всеки път, когато го правих, аз научавах нещо ново. Съжалявам, ако с действията си съм причинила болка на вашите любящи сърца. Никога не е било нарочно.

Вие винаги ще бъдете най-добрите ми приятели

Вие сте незаменими. Винаги ще останете тези, с които бих искала да споделям всичките си специални моменти.

Вие сте моите герои

Вие сте ми дали безброй много щастливи спомени. Не само, че ми дадохте живот, но бяхте там за мен, когато имах най-голяма нужда от вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X