Напишете дума/думи за търсене

4 неща, с които ще спечелите родителите на половинката си

Всички сме наясно, че ако родителите на нашата половинка ни харесват, вашата връзка вече има 50 процента успеваемост.

Любов от пръв поглед може да има между вас и любимия ви, но тази магия да не се получава с неговата майка.

Преди да почнете да се побивате на челна стойка от притеснение за първата ви среща с роднините на изгората ви, имайте предвид, че няма нужда от крайности, на които да се подложите, само и само за да накарате баща му да изпитва неописуем кеф да си пие ракията с вас.

Може би тези 4 съвета ще ви помогнат да намерите поне малка пътечка към сърцата на създателите на вашия възлюбен.

1. Всеки път им носете подаръци, когато отивате на гости

Дори и да ви се струва прекалено и дори малко подмазваческо, правете го. Не е нужно да подарявате нова секция и нов хладилник. Едно живо цвете в саксия и бутилка качествено вино ще свършат чудесна работа. Жестът ви показва грижовност за техния комфорт и уважение към тях самите и техния дом. Ако пък той се изтълкува негативно, това ще хвърли много светлина върху характерите им и може би ще ви накара да погледнете по-внимателно половинката си за подобни признаци.

2. Не се чувствайте като у дома си

Обичайната любезност предполага, че домакинята ще предложи да правиш на територията на дома й каквото си поискаш, подлъгвайки те да се чувстваш „като у дома си“. За нищо на света не падайте в този капан. Едва ли ще се хареса на майка му, ако проснете краката си върху току-що тапицирания й диван. Опитайте се да се почувствате свойски, но бъдеще нащрек, защото няколко чифта очи ви дебнат.

3. Споделяйте общи интереси и хобита

В някои семейства има традиции, които никога не отминават. Ако родителите на любимия и той самият обичат да играят настолни игри, включете се смело в това занимание. Ако не познавате играта, научете я още преди да сте пристъпили техния праг. Дори и да не споделяте религиозните и политически им виждания, няма нужда да влизате в открита конфронтация. Най-добре избирайте теми за разговор, които не биха разпалили прекалено жежко разногласията и страстите.

4. Не се опитвайте прекалено да им се харесате

Преди всичко обаче бъдете себе си. Помнете, че не може да накарате някого насила да ви хареса. Ако сте направили всичко по учебник и въпреки това майка му и баща му те гледат като чужд човек, не страдай. Важното е да имате сърцето на сина им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X