Напишете дума/думи за търсене

Зодия Овен: Камъните талисмани за 2017 г.

Овенът е първият знак в зодиакалния цикъл и символизира победата на пролетта над зимата. През 2017 г. негови талисмани ще бъдат изразителни камъни с мощна енергетика като диаманта. По природа Овенът е активен, харизматичен и привлекателен. Трябва му амулет, който да подчертава достойнствата му. Камъните - талисмани за 2017 г., трябва да му дават самочувствие и да го пазят от завистливи хора.

През новата година Овенът ще се сблъска неведнъж с неприятели. Талисманът му трябва да усмирява прекомерната му активност и агресия. Астролозите съветват Овена през 2017 г. да си избере мощен и впечатляващ камък, който ще му помогне да направи пробив в кариерата си и да подобри любовта. Ето кои са най-подходящите:

Диамант

Най-бляскавият камък ще даде на Овена самочувствие и ще повиши още повече присъщата му активност. Овенът е известен със силата си и способността си да оцелява, а диамантът е най-твърдият скъпоценен камък. Той носи мъжка енергия и привлича богатство и изобилие. Не трябва обаче да се носи постоянно, най-добре да се използва в специални случаи. Фасетираният диамант е камъкът на победителите. Той ще изтъкне положителните ви качества, ще охлади пламъка, когато е необходимо, и ще ви дари с успех. Най-подходящи за Овена са белите диаманти. 

Диамант СНИМКИ: РОЙТЕРС И АРХИВ
Диамант СНИМКИ: РОЙТЕРС И АРХИВ

Рубин

Ще помогне на Овена да взема достойни решения и да мисли обективно. Този камък защитава собственика си от неприятности и болести. Ще му позволи да намери общ език с колегите си и да се сдобри с роднини. Ако искате да споделите страстна любов, това е вашият талисман. 

Диамант
Диамант

Сапфир

Този талисман влияе върху интуицията и прозорливостта. Ще помогне на Овена правилно да анализира действията на другите и по-често да се вслушва във вътрешния си глас. Младите Овни, които се отличават с неуправляем характер, е хубаво постоянно да носят сапфири. С тяхна помощ ще станат по-сдържани и последователни в постъпките си. 

Рубин
Рубин

Хелиотроп

Зелен яспис с яркочервени или жълти петна, наричан още кървав камък. Ще помогне на Овена да укрепи връзката със своя управител – войнствения Марс. Този талисман за 2017-а ще ви спаси от интриги, гадни слухове и негативизма на хората, известни като енергийни “вампири”. 

Звездни сапфири
Звездни сапфири

Содалит

Ще успокоява Овена при стрес през 2017 г. Дръжте содалит на работното си място и го хващайте в ръка, когато се изнервите. Английската принцеса Патриша (1886-1974) толкова се влюбва в успокояващото синьо на содалита при посещение в Канада, че нарежда с него да декорират имението ѝ. 

Хелиотроп
Хелиотроп

Планински кристал

Ще помогне на целеустремените си собственици да постигнат желания резултат без особени загуби. Развива способността да се борите за идеите си. 

Содалит
Содалит

Циркон

Това е камък на криминалистите и съдиите. Наричат го “малкия брат на диаманта” заради блясъка му. Ще помогне на Овните да разкрият коварна измама и да вникнат в същността на спорни въпроси. Да не се бърка с изкуствените циркони. 

Планински кристал
Планински кристал

Кианит

Помага за отстраняване на всякакви инфекции и за справяне със заболявания на сърдечносъдовата система. Има поразителен син цвят, понякога е зелен, а най-добрите образци идват от Непал и Тибет. Ако го комбинира с топчета цоизит, Овенът може да не се бои от нищо в живота. 

Циркон
Циркон

Карнеол

Според авторката Флоранс Меджимонт “има хармония и сложност между този камък и Овена”. Символ на предприемачеството, карнеолът ще вдъхнови този огнен знак. Известен е и като камък на певците, защото допринася за избистряне на гласа. Топлият му оранжево-червен цвят е перфектният акцент за черен тоалет. 

Кианит
Кианит

Изумруд

Носете го за защита и когато имате нужда от покой и заземяване, след като сте горели в действие. 

Карнеол
Карнеол

Аметист

Съвършен амулет за повече търпение. Балансира настроенията, ако нещата не вървят, както ви се иска. 

Изумруд
Изумруд

Авантюрин

Ще помогне на Овена да скрие чувствата си. 

Аметист
Аметист

Бовенит

Рядък зеленикав камък, открит в САЩ. Наричат го “интригант”, внася творчество в ежедневната работа. Ще подтикне Овена да осъществи най-съкровените си желания. 

Авантюрини
Авантюрини

Бовенит
Бовенит
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X