Напишете дума/думи за търсене

Зодия Лъв: Камъните талисмани за 2017 г.

Цитрин СНИМКИ: АРХИВ

Лъвовете са величествени и страстни по природа, истински лидери, които се стремят към победа. Искат околните да ги почитат - нали целият свят, както им се струва, лежи в краката им. Камъните, талисмани за царя на животните през 2017 г., трябва да бъдат прозрачни и със светли нюанси. Те ще му дадат от своята положителна енергия и ще му помогнат да избегне неприятности. Особено подходящи за Лъва са жълтите камъни, а в Годината на Петела, с който са от една стихия, се препоръчват ярки слънчеви камъни. Главното е амулетът да се отличава със сила, за да може да управлява енергетиката на волевия Лъв. През 2017 г. ще са му нужни талисмани, които усилват интуицията и здравия разум. Ето кои са най-подходящите камъни:

Цитрин

Този кварц с цвят от бледожълто до почти кафяво носи силата на Слънцето, което управлява Лъва. Топъл е и животворен, носи щастие. Стимулира чакрите като слънце напролет, окуражава новото начало. С неговата помощ през 2017 г. ще се подмладите, а мечтите и желанията ви ще придобият реална форма. Цитринът не задържа и не натрупва отрицателна енергия, а я разпръсква и заземява, което го прави мощен закрилник. Ще извади наяве златото, което таите у себе си, и ще ви помогне да издържите и на най-голямото напрежение. 

Обеци с цитрин
Обеци с цитрин

Кехлибар

Технически не е камък, а смола и има много висока енергийна сила. Ако Лъвът го носи като амулет, ще удвои интуицията си и ще получи ясновидски умения. Кехлибарът ще му помогне през 2017 г. да избегне рискови начинания, да проникне в мислите на други хора и да анализира действията им. Пази от магии и е смятан за панацея за много болести. Това е изобщо най-добрият камък за Лъва, балансира огнената му природа. 

Кехлибар
Кехлибар

Хелиодор

Наричан още златист берил, той е символ на Слънцето. Като талисман на Лъва през 2017 г. ще му донесе знания, мъдрост и оптимизъм. Ако го носите постоянно, може да станете по-разумни и да избегнете меланхолията. Пази от нервни сривове. Задължителен е тази година за жените Лъвици, които още не са срещнали своя принц. 

Хелиодор
Хелиодор

Рутилов кварц

Този амулет има магически свойства и невероятна сила. Усилва сексуалността, чара и вътрешната енергия. Ако Лъвът го носи за талисман през 2017 г., в семейството му ще настъпят мир, хармония и просперитет. 

Кварц с рутил
Кварц с рутил

Топаз

Ще даде на Лъва положителна настройка и ще го пази от негативни влияния. Топазът ще направи Лъва по-умен, по-успешен и ще му помогне да се скрие от уроки и завистници. Подходящ е, когато трябва да се съсредоточи върху проект. Чувството на апатия и тъга ще изчезне, ако си избере за талисман през 2017 г. жълт топаз. 

Жълт топаз
Жълт топаз

Обсидиан

Перфектен талисман за Лъвовете. Този камък има мощна енергия, лесно развива интуицията и предпазва от уроки. 

Снежинков обсидиан
Снежинков обсидиан

Турмалин

Ако носи амулет с турмалин, Лъвът ще има късмет в любовта. Камъкът често е асоцииран със сърцето – органа в тялото, управляван от този знак. Развива състраданието, носи щастие, спокойствие и вдъхновение. Отпушва блокажи и привлича изобилие. 

Турмалините се срещат във всички цветове.
Турмалините се срещат във всички цветове.

Шпинел

Този рядък минерал се среща в различни цветове. Червеният му вариант често е бил вземан в миналото за рубин, включително в британската кралска корона. Ще помогне на Лъва да развие творческите си способности. 

Шпинели
Шпинели

Гранат

На Лъвовете особено им подхождат благородните скъпоценни камъни. Сред тях е гранатът, който влияе благотворно на здравето им. Розовата му разновидност родолит помага да се регулират сексуалните отношения. Подходящ талисман е също за заемащите високи постове. Друг вид гранат - изумруденозеленият уваровит, развива интуицията и помага за натрупване на материални блага. Талисман е обаче само на честните хора. 

Гранат
Гранат

Планински кристал

Прекрасно ще изчисти енергийното биополе на Лъвовете. Абсорбира токсините, помага на бъбреците и изглажда кожата. 

Планински кристал
Планински кристал

Рубин

Увеличава топлината и щедростта, присъщи на характера на Лъва. Носете го по време на социални сбирки, когато сте настроени за хармонично общуване. Рубинът ще развие чувството на Лъва за лоялност към група или кауза. Ще успокои гневните му изблици и разочарования. 

Корона с рубини
Корона с рубини

Тигрово око

Усилва възприятията, чудесен е за психична и интуитивна дейност. Дава силно рамо и на бизнеса. 

Тигрово око
Тигрово око

Оливин

Вариант на хризолита. Осигурява симпатия от околните и добър късмет в бизнеса. Пази собствеността от пожари и кражби. През Средновековието често е бил носен като талисман от търговци и банкери.

Оливин
Оливин


Лина ГЕРГОВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X