Напишете дума/думи за търсене

Има доказателство, че Елвис е жив (Снимка+Видео)

Конспиратори твърдят, че имат доказателство, че Елвис Пресли е все още жив и е посетил родния си Грейсленд на 82-я си рожден ден миналата седмица, съобщи "Мирър". 

Елвис умира на 16 август 1977 г. на 42-годишна възраст. Трупът му е намерен в банята в къщата му в Грейсленд и по всичко личи, че причината за смъртта е сърдечен удар. Някои твърдят, че инфарктът е причинен от свръхдоза, а Елвис е имал значително количество барбитурати (група вещества, производни на барбитуровата киселина, които действат като депресант на централната нервна система, понякога се използват за анестезия) в системата си. 

След като конспиратори дълги години бяха убедени, че Елвис е инсценирал смъртта си през 1977 г., сега те вярват, че имат доказателство за това. Изображението показва възрастен мъж с гъста бяла брада, стоящ сред тълпата, по време на церемонията за рождения ден на Елвис Пресли.

Предполагаемият Елвис преди седмица в Грейсленд Снимка: mirror.co.uk
Предполагаемият Елвис преди седмица в Грейсленд Снимка: mirror.co.uk
Снимката е качена в конспиративната страница във фейсбук "Елвис Пресли е жив". Някои от феновете на легендата са убедени, че мъжът е копие на Елвис, като подкрепят тезата си с факта, че на снимката се виждат и трима охранители. Други вярват, че мъжът на снимката е всъщност близнакът на Елвис, роден мъртъв 30 минути преди легендата. 

Превод и редакция: Иванина Цонева 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X