Напишете дума/думи за търсене

Плитките и матовите устни са сред бюти трендовете за тази година

Актуалните през 2016-а твърд контур на лицето и плътни текстури на козметичните средства минават към ретрото. На мода през следващата година са т.нар. хайлайтинг и нон-контуринг. Трендът на естествения външен вид вече е въведен от много звезди, които все по-често се появяват на червения килим в стил no makeup.

Трендове в грима за устни

Матовите устни отново ще са на мода през 2017-а, но ярките наситени цветове са заменени от nude тонове: бежово, светлорозово. При гланцовите текстури също има ограничено количество нюанси, близки до телесните. Все пак любителите на блясъка и наситения лукс може да открият и по-ярки цветове при червилата и гланцовете за устни.

Трендове в грима за очи

В тази сфера се наблюдава отклонение от общата nude тенденция. Гримът за очи през 2017-а обещава да е горещ и натрапчив. Сенките за очи са с плътни текстури и ярки цветове, напомнящи театрален грим. Стрелките отново са на гребена на модната вълна. Ако си падате по имиджа на pin-up момичета, със сигурност ще сте в тренда.

Трендове в прическите

Ако трябва да излъчим номер 1 в прическите за следващата година, това със сигурност са плитките. Налага се да си спомним ученическите години и всички начини за сплитане на косата. Дори да останете само на етап „рибена кост”, пак ще спазите каноните на модата.

Трендове в цветовете за коса

Тук вече може да действате по собствено усмотрение, без да рискувате да сте демоде. При цветовете за коса няма строги указания от стилистите, но все пак се наблюдава линия на продължение на тенденциите от 2016-а. Фаворит са естествените тонове – от русо до кестеняво. А ако сте решили да боядисате косата си в по-ярък цвят през новата година – действайте смело.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X