Напишете дума/думи за търсене

Нина Добрев си разкъса бедрото заради каскада

"За честта на занаята трябва да се изтърпи и малко болка," това сподели с известния водещ Джими Фалън актрисата с български произход - Нина Добрев.

Името на красавицата нашумя в последните дни покрай премиерата на "Трите хикса: отново в играта", където си партнира с Вин Дизел и футболиста Неймар.

Пред Фалън Добрев добави още: "Не искам всички да ме гледат да стоя в ъгъла, треперейки. Дайте ми гранатомет, пистолет, абе, дайте ми нещо огнестрелно." Тя разказва как е отказала да има дубльор и е направила всичките си каскади сама, което довело до зверско падане, разкъсало бедрото й. Нина не пропуснала да се похвали с кървавата рана в Instagram.

Но това, разбира се, не я спряло. След като поискала нещо по-интересно да се случи с героя й, Добрев получила малък пистолет:

“Зареден е, гледай да не умреш”, шегуват се от екипа с нея, защото се оказва, че Нина никога не е стреляла с пистолет. По-рано този месец красивата българка даде и първото си интервю за българска медия.

В разговор със Стаси Кара чаровната дама сподели, че в дома им в Канада било забранено да се говори английски: "Родителите ми не ни разрешаваха да си говорим на английски вкъщи. Той беше за училище, а у нас - само български. Те много държаха да запазим майчиния си език и по онова време много се впечатлявах, че приятелите ми си говореха само на английски и аз исках същото. А сега съм много щастлива, че стана така, защото аз съм българка и това е моят произход."

Нина, която обожава да пие кафето си в градинката “Кристал”, не пропуска възможност да се прибере в България, за да види баба си и и дядо си, които все още живеят тук. Последното й пътуване до родината бе през 2015 г., когато домът й бе обсаден от фенове, които чакаха да се видят със своята любима актриса. “Снимките понякога не ми позволяват да се връщам всеки месец, както бих искала. Всеки месец е много често. И полетът е доста дълъг”, каза още Добрев в интервюто на Стаси Кара на перфектния си български, макар и да сподели с водещата, че се притеснявала да говори, тъй като семейството й често я подигравали за акцента.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X