Напишете дума/думи за търсене

Художничка е шармантната дама от церемонията на Радев

Художничката Ана Панайотова е шармантната дама, която събра всички погледи на площад “Св. Ал. Невски” по време на церемонията по встъпването в длъжност на новия президент Румен Радев.

Панайотова има галерии и освен с произведения на изкуството се занимава от време на време и с вътрешен интериор. Това разказа самата тя пред “24 часа”, след като я потърсихме. Сподели, че е много изненадана от интереса към нея.

От 4-те си галерии преди време днес Панайотова е затворила двете в София и е запазила други две - в комплекса на Стефан Шарлопов на морето и на гръцкия остров Миконос.

Художничката е съпруга на строителния предприемач Пламен Хинчовски, който има комплекс на морето и държи луксозния ресторант “Ориент Гардън” в столичния квартал “Лозенец”.

Панайотова и Хинчовски са били на площада по покана на вицепрезидента Илияна Йотова, тъй като от години са семейни приятели с нея и съпруга ѝ Андрей.

Ана привлече вниманието в неделя с изключително ефектен тоалет в класическата комбинация черно и бяло, но комбинирани в смели принтове - тъмен панталон на райе с висока талия, черна блуза и палто с бродирани цветя. Голяма черна шапка с широка периферия, подарък на художничката от близки приятели, събра допълнително погледите.

Това е тоалет на сръбската дизайнерка Йелена Вуйчич. Тя е живяла преди години в България, Панайотова ѝ е почитателка и има и други нейни тоалети. Дори е организирала модно шоу на Вуйчич в една от галериите си.

Запитана защо се е спряла точно на този тоалет в студеното време, Панайотова разказа, че го има от близо 2 години, но е преценила, че сега има подходящия повод да го облече.

“Независимо от студа на събитие от този ранг човек трябва да обърне специално внимание на облеклото си. Когато изглеждаш добре, това е отношение към себе си. А когато имаш отношение към себе си, имаш отношение и към всички останали”, изповядва Панайотова.

Ана Панайотова на церемонията по встъпване в длъжност на новия президент Снимки: Деси Кулелиева
Ана Панайотова на церемонията по встъпване в длъжност на новия президент Снимки: Деси Кулелиева
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X