Напишете дума/думи за търсене

Да забранят бившите със закон!

Представете си, че откриете снимки на щастливо влюбения ви мъж, ама не във вас, а в бившата му. Как бихте реагирали?
Моят приятел никога не е споделял много за предишните си любови и за мен беше истински кошмар, когато, без да искам, се натъкнах на снимки с неговата екслюбима.
Защо нашите мъже трябва да имат жени в миналото?
Колко по-добре щеше да е да срещаме нашата половинка, когато сме готови за нея и ние да сме си първи. Да нямаме спомени от минали трепети и да живеем в настоящето. Да, знам, знам, звучи наивно, ама защо не забранят бившите със закон?

Истината е, че колкото и да сме различни, си приличаме по едно. Рано или късно в живота ни се появява любов, резервирана специално за нас.
Срещаме се с човека, който ни показва защо не се е получило с предишните.
И само за миг всички бивши остават само спомени, дълбоко заключени в нашите умове.

И въпреки това ревността надига глава при най-малкия навик за съществуването на някогашната любов на сегашния ви любим.

Твърдо отричам да съм ревнива жена, но също като всички отричащи го жени ревнувам любимия си. И не защото се чувствам заплашена от някоя мадама или съм несигурна във връзката ни, а защото ме е страх.
Страх ме е като всички, които се ужасяват от факта, че техният любим е имал трепети към други жени, че е докосвал със същата нежност други тела и е целувал страстно чужди устни.
Но какво от това, щом отговаря на чувствата ви и всеки ден показва любовта си към вас?

Всички имаме своето минало, а без него нямаше да може да изградим успешно настоящето си. И не се залъгвайте – и при следващите връзки ще се натъквате на отломки от предишните любови на партньорите ви.

Вие обаче бъдете горди и не се давайте на ревността.
Бившите жени на любимия ви отдавна са малки частици във вселената Минало. От вас зависи дали ще останат там. Не им позволявайте да присъстват в настоящето ви като късове метеори.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X