Напишете дума/думи за търсене

Момче похарчи 80 000 долара, за да прилича на Бритни Спиърс

Момче, обсебено от Бритни Спиърс, похарчи 80 000 долара, за да изглежда като идола си и да остане вечно млад, пише "Дейли Мейл". 

31-годишният Браян Рей е от Лос Анджелис и управлява компания за храна с марихуана. Той започнал да имитира Бритни още на 17 години. За да пресъздаде визията й, Браян си сложил фасети на зъбите и преобразил усмивката си. 

Оттогава насам той претърпял над 90 козметични процедури, които да го приближат до желания резултат. Направил си операция на носа, инжектирал си мазнини в бузите, епилирал се лазерно, сложил си филъри в устните и не пропуснал да добави и ботокс. 

Освен за козметични процедури, всеки месец той пръска над 500 долара за козметика, която да запази кожата му стегната и млада. 

Браян твърди, че поп звездата му помогнала да разбере себе си, докато расте и затова я определя като "съвършена".  Той знае цялата и танцова хореография от всички видеоклипове, а приятелите му се обръщат към него не с "Браян", а с "Бритни". 

"Обичам да правя модификации на лицето и тялото си чрез изкуството на пластичната хирургия. Откакто бях млад, имаше нещо в качествата на Бритни Спиърс, мислех, че е перфектна", споделя Браян.

Той изпълнява нейни песни и танци в Холивуд и се преоблича като нея, за да бъде максимално близо до образа й. Браян и Бритни са се срещали три пъти досега.

Браян като тийнейджър
Браян като тийнейджър
Браян по време на участие, преоблечен като Бритни. Факсималета: Дейли Мейл
Браян по време на участие, преоблечен като Бритни. Факсималета: Дейли Мейл
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X