Напишете дума/думи за търсене

Мариана Попова и Ханес се разделиха, Левски й се обясни в любов във Facebook

Това е кадарът, който актьорът сподели във фейсбук.

“Това нали е наужким!!?! За някой филм?”, такъв е коментарът на Богдан Томов под снимката, която актьорът Веселин Плачков сподели във Facebook профила си на 5 февруари. На фотото артистът, изиграл Левски, нежно прегръща певицата Мариана Попова. Тя пък е хванала ръката му и свенливо е отместила погледа си от обектива. Плачков написа към снимката: “Благодаря ти, Мариана! Обичам те!!!" На следващия ден певицата избра точно това фото за корица на фейсбук профила си.

Е, любовта между актьора и певицата не е измислица на някоя филмова продукция, както предполага Богдан Томов, а реален факт. Под фотото заваляха поздрави към щастливата двойка от техни близки и приятели.

Фотото, с което двойката честити Коледа на своите приятели. Вдясно - Мариана Попова.
Фотото, с което двойката честити Коледа на своите приятели. Вдясно - Мариана Попова.

Това не е първата снимка, която двамата споделят в социалните мрежи. На 25 декември

Мариана Попова публикува още една с Веселин Плачков пред коледното дръвче

Двойката е отново прегърната и видимо щастлива. Със снимката двамата честитиха светлия християнски празник на своите приятели. Драго Драганов им пожела в коментарите “Безкрайно и безгранично щастие!!!”. Певицата добави под снимката: “Ако днес беше последният ден от живота ми и някой ме попита: Как беше?, ще отговоря: прекрасен, защото обичах веднъж ИСТИНСКИ”.

Още миналата година на 3 октомври Попова, която живееше на семейни начала с италианеца Ханес, промени статуса си в социалните мрежи. След това обаче опроверга слуховете, че се е разделила с мъжа си, като му честити рождения ден на 24 ноември. Тогава сподели снимка с Ханес, като към нея написа: “В Америка Денят на благодарността, тук Света Екатерина, а вкъщи рожден ден! Честит празник, тати, бъди ни здрав!”.

Ханес ѝ предложи брак по време на участието ѝ във “ВИП Брадър”. Тогава той падна на колене в двора на къщата и тя каза “да” на романтичното предложение, направено пред цяла България. Оттогава досега връзката им имаше възходи и спадове. Многократно жълтата преса ту ги женеше, ту ги разделяше. Дори обяви сватба между Ханес и Попова, като за поста на кума сложи не кой да е, а Веселин Плачков. До сватба обаче така и не се стигна. И както гласи една българска поговорка: “Насила хубост не става”. От връзката им се роди момиче, което носи името Мария-Магдалена. Тя навърши 7 години на 28 декември.

Мариана Попова
Мариана Попова

Плачков също има дете. Дъщеря му се казва Андреа и е с няколко години по-голяма от Мария-Магдалена. Тя е рожба на дългогодишния му брак с Даниела. Актьорът се запознал с нея преди повече от десетина години в магазин на нейни роднини. Тогава бил студент и работел като барман в съседно заведение.

Веселин Плачков завършил НАТФИЗ и след това участвал в редица театрални представления. Най-голяма популярност придобива след ролята си на Апостола във филма “Дякон Левски” на Максим Генчев.

В края на 2015 г. участва в клип на Мариана Попова

Видеото е към песента ѝ “Бяло”, чийто текст пише самата певица. Парчето бе посветено на българските деца с диабет тип 1. В клипа Плачков облече бялата престилка и се превъплъти в образа на лекар.

Двамата артисти не желаят да коментират личния си живот, но както изглежда, връзката им няма да попречи на професионалните им ангажименти.

Кадър от филма “Роза Дамасцена”
Кадър от филма “Роза Дамасцена”

Мариана Попова ще пее на 18 февруари в Плевен, а Веселин Плачков отново ще се появи на българския екран. Този път не като Васил Левски, а като Течо, обикновен човек, който мечтае да възкреси българската роза във филма “Роза Дамасцена”. Очаква се премиерата му да бъде тази година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X