Напишете дума/думи за търсене

Как да превърнем гараж в дом от 23 кв. м (галерия)

Мишел де ла Вега е млада жителка на Сиатъл, която самичка превръща гараж в миниатюрно, но удобно жилище с площ 23 кв. м.

Художничката признава, че когато се заела с амициозния си план, нямала никакво понятие от строителство. Но да си наеме специалисти не й позволявала липсата на бюджет.

В крайна сметка Мишел се справила постепенно с всичко, като през това време дори се омъжила. Така в момента мястото се използва като крайградска къща за кратки ваканции на младото семейство.

Старите гаражни врати са заменени с френски, което гарантира наличието на доста естествена светлина, а лятно време на достъпа на свеж въздух. На първото ниво са дневната и кухнята, в която има и миялна машина. Разширението на бившия гараж е позволило отделянето на пространство за баня с вана, над която има капандура. За гардероб служи червен метален шкаф, който е принадлежал на United Airlines, и който е купен от Мишел на разпродажба. Спалнята е поставена нависоко на дървена платформа, а отоплението в малката къщичка идва от камина.

Снимки Houzz

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X