Напишете дума/думи за търсене

Поли е лошото, а Графа - хитрото ченге в "Гласът на България"

Три дни преди старта на шоуто „Гласът на България” водещите Pavell & Venci Venc’ разведоха зрителите на bTV и „Преди обед” в бекстейджа на шоуто.
Двамата не скриха ентусиазма си от своето ново амплоа, от техния „първи такъв експириънс”, от страхотната динамика и екип. Едно от най-интересните им преживявания е срещата с две момичета – едната от Филипините, другата от Русия. И докато с английския не са срещнали проблеми, то руският е бил голямо предизвикателство.


Pavell&Venci Venc’ показаха и своите „семейни стаи” както ги наричат те, където за първи път в живота си дуетът е разделен. Всеки има своя „семейна стая”, където посреща близките и приятелите на участниците, и заедно с тях изживяват емоциите около представянето на талантите. „Стрес румът” пък е мястото, където участниците остават сами със себе си преди да излязат на сцената. Цялата стая е в приглушена червена светлина.

На 26 февруари, в 20.00 часа Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев ще започнат епична битка за сформирането на своите отбори, като всеки от тях ще се бори да намери новия глас на България.

Първата група таланти ще завладее сцената на „Гласът на България“ не само с емоционални изпълнения в различни музикални жанрове, но и с разтърсващи лични съдби. Жури и публика ще плачат заедно на трогателни истории за тежки загуби, борба за живот и силата на човешкия дух. Треньорите ще бъдат на крака пред талант, какъвто не е показван в нито едно музикално рeалити шоу у нас. Участник ще разкрие някои от добре пазените тайни на поп-фолк бизнеса.

Орлин Павлов и Орлин Горанов са първите гости със специална роля в предаването.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X