Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми от каква чаша пиеш, за да ти кажа какъв си

Почти всички имаме любима чаша, в която пием кафе или чай. Ако трябва да украсите бяла керамична чаша, какъв знак бихте предпочели? Райета, точки, тикчета (чавки), вълни. Какво казват те за вас.

Райета

Цените директния и ясен подход. Вие сте енергични хора, които обичат бързите и точни решения. Имате способността да решавате проблеми и да осъществявате плановете си на секундата. Хората ви приемат за лидер и сигурна опора в трудни моменти.

Точки

Притежавате адаптивен и артистичен ум, в което се крие вашата сила. В очите на някои хора това ви кара да изглеждате малко нестандартни, на моменти дори ексцентрични. Вие обаче украсявате света като творец с уникална визия.

Тикчета

Справяте се с лекота с изискванията на ежедневието. Успявате да организирате живота си с тиха ефективност. Резултатът от вашите усилия е, че в очите на останалите изглежда, че винаги имате време и никога не страдате от недостиг на пари. Притежавате състрадание, което ви кара винаги да давате половината от това, което имате, на другите.

Вълни

Създавате атмосфера, в която лесно и удобно чувствате и изразявате любов. Другите с радост се грижат за вас и ви подкрепят. Добрата ви воля се разстила като вълна и докосва живота на хората около вас по нежен и внимателен начин. За близките ви светът е по-добро място за живеене заради това, че вие сте в него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X