Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми какво работиш, за да ти кажа какъв секс правиш

Сексуалността и темперамента на човек са свързани, а професията всеки от нас си избира съзнателно и на решението ни влияят нашите интереси, способности, особености на характера. Това означава, че спокойно можем да кажем: “Кажи ми каква ти е професията и аз ще ти кажа що за човек си.”

Естествено не съществува универсална кройка, по която са скроени всички инженери, военни, президенти на големи фирми, ватмани. Но не можем да не признаем, че съществуват общи черти у хората с една и съща професия. Не случайно има вицове за милиционери, професори, научни работници...

Всяка дейност “диктува” на човека своите норми и правила на поведение, които с времето се превръщат в навик. И не е толкова трудно да се предвиди как ще се прояви тази “природа” в дадена ситуация. В това число и в интимните отношения.

Военен

От човека, който е свикнал да се подчинява на заповеди и да се движи през живота с маршова стъпка, едва ли може да се очаква особена изобретателност, спонтанност и бурен секс. Това не означава, че любовта с такъв мъж трябва задължително да протича по схемата “легни - стани!” Но едва ли си струва да се очакват от него изискани ласки и изтънчени сексуални игри. Поредната звездичка на пагона повишава самочувствието на много военни, но заедно с това прави мисленето им по-закостеняло и лениво. И когато се окаже в леглото с такъв “командир”, жената неизбежно чувства, че й се отрежда второстепенна роля в секса. Тези мъжествени войници губят по точки в отношение на артистизъм и изобретателност, но печелят с техничността си и добрата физическа форма.

Програмист, компютърджия

Особеността на сексуалното поведение на представителите на тази професия се определя от две части на тялото - тази, с която мислят, и тази, на която седят. За никого не е новост, че “компютърните гении” са умни и имат особен начин на мислене, за който са характерни схематичността и навика да следват определени алгоритми. А на любовта й е нужно вдъхновение, непринуденост, дори доза нелогичност. Излишната дълбокомисленост често прави мъжете-програмисти скучни партньори. Именно затова някои от тях предпочитат виртуалния секс - т.е. безличният, които не задължава с нищо партньорите.

Заседналият начин на живот, който водят, може да им докара с течение на времето простатит и други неприятности. С помощта на ласки, нежности и разходки на чист въздух ще ви се удаде на събудите тяхното либидо и тогава трудно ще намерите по-верен и надежден спътник в живота.

Предприемач

Бизнесът, както е известно, не е занимание за хора със слаби нерви. Твърдостта и решителността, които трябва да проявяват мъжете от тази професия, за да оцелеят в света на бизнес акулите, се отразяват по 2 начина на сексуалното им поведение. В единия случай бизнесменът е решителен и в секса и доминира в любовния дует. В другия случай мъжът “предава” сексуалната инициатива на партньорката си. Диапазонът на неговите пристрастия е широк - от поза “ездачка” до игри в стил садо-мазо. Може да звучи печално, но постигнатите успехи и процъфтяването на бизнеса често са доказателство за занижени сексуални потребности. Мъжът-бизнесмен работи по 24 часа и забравя за простите човешки радости, една от които е сексът. Постепенно интимният живот минава на втори план и да се промени това не е лесно. Има и друг вариант, когато мъжът, неспособен да се наслаждава пълноценно на секса (импотентност или други разстройства), бяга от проблема си, като потъва в работата. Тя се превръща в страст и му носи не само пари, но и удоволетворение.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X