Напишете дума/думи за търсене

Най-глупавите класации за секс

Въпреки че сексът е нещо, от което се интересуват всички, е много трудно да се направи качествено изследване на тази тема. Причините са много: липса на финансиране, неодобрение от обществото и т.н. Затова пък можем да се забавляваме, като направим рейтинг на най-глупавите и ненужни изследвания върху секса. Започваме отзад напред.

На последно шесто място в класацията е въпрос, посветен на оралната любов. Резултатите от него показват, че тийнейджърките съжаляват, че са се съгласили на подобна стъпка, чувстват се виновни и използвани. Това изследване показва, че момичетата съжаляват два пъти по-често от момчетата, в подобна ситуация.

На пето място е изследване на Университета Анкона и Ангули, което доказва, че нарушенията на сексуалните функции се предизвикват от хормонални проблеми. Тоест, че хормоналните разстройства влияят на качеството на секса. Тази връзка е установена отдавна, но учените от този университет явно са сметнали за необходимо да „открият топлата вода".

Четвъртото място заемат изследователи от Университета във Флорида, според които мъжете и жените нямат различно отношение към секса. С други думи, не всички мъже са склонни към полигамия, а жените мислят за секс не по-рядко от мъжете и също обичат креватните ласки.

На трето място е проучване, чиято цел била да докаже, че всички сънища са свързани със сексуалния ни живот. Обаче изненадващо се оказало, че хората не сънуват често креватни авантюри: само 8% от всичките ни сънища, са свързани с любовни ласки. Още по-абсурден бил въпросът какво хората виждат в еротичните си сънища. Логично, отговорите били - целувки и секс.

Среброто" е за психолога Джон Готман, който прекарал 30 (!) години, за да изясни и потвърди, че жените се възбуждат най-много от орални ласки. При цялото ни уважение към научната му работа, трябва да отбележим, че всяка жена ще потвърди този факт, без да прибягва до услугите на психолози и сексолози.

Първото място за абсурдните секс изследвания получава Тексаският университет, който открива пред нас велика тайна - защо хората правят секс. Отговорът е пределно прост - защото така им харесва. След обработка на резултатите учените обяснили, че най-разпространените причини за заниманията със секс са желанието за физическо удовлетворение, привлекателността на партньора, а също и осъзнаването на факта, че сексът е нещо приятно. Проучването се провеждало в продължение на пет години и глътнало хиляди долари. И всичко това, за да се потвърди нещо, което би казал всеки човек. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X