Напишете дума/думи за търсене

Какво всъщност означават еротичните сънища?

Няма да излъжа, ако кажа, че съм собственик на доста хахави сънища, които на всичкото отгоре имам честта да помня почти до следващото си заспиване.

Не че ми се случва често да сънувам еротичности, но не е като да не са населявали от време на време дремещото ми пространство. И почти винаги, след като отворя очи, се чудя откъде съм изкопала тая или оная интимна причудливост.

Наистина ли подсъзнанието се опитва да ни каже нещо, или обяснението се крие по-встрани от него.

Не всеки си спомня нощните си бленувания, но понякога сънищата са толкова живописни, че няма начин да ги забравим.

Еротичните сънища в частност може да ни накарат да се маем какво в живота ни е провокирало мозъка ни да произведе тая цветна и пълнокръвна канонада от образи, които могат да изчервят и най-заклетия еротоман.

Едно от важните питания е дали имаме щастлива връзка. Ако се радваме на що-годе безоблачна любов, то сексуалните сънища са част от рецептата за доволство. Съвсем нормално е, когато интимният ти живот върви по мед и масло, същото да се отнася и за еротизма в прегръдките на Морфей.

От друга страна, това, че сме сънували разюздан сън с някого, не означава, че имаме някакви скрити въжделения към плътта му и наяве.

Ако сънуваме някого по бельо или без, може да означава, че се възхищаваме на някое негово качество или друго достойнство. Това е знак за това, че харесвате и цените въпросната персона и искате да станете по-близки без това да означава наистина да осъмнете до него в леглото.

Ако сънувате бившия си любовник, това може да се тълкува като забавена реакция на мозъка ви, който все още не е изчистил спомените за отминалите времена. Не е изключено сънищата да са провокирани и от секса с новия ви партньор. Размяната на ласки може да възбуди нервни центрове в мозъка, които да подействат като машина на времето.

Затова не прекарвайте неделя сутрин в размисъл защо сте сънували тоя или оня съсед по бели гащи. Съвсем нормално е хората да сънуват секс и почти винаги означава, че това няма нищо общо с реалните ви сексуални блянове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X