Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми какво яде, за да ти кажа какъв мъж е

Оставете една порция вкусна храна пред своя избраник и по начина, по който се храни лесно и бързо може да разберете какъв е неговият психологически тип и как се справя в леглото.

Почитател на лютивото
Ако партньорът ви не спира да ръси лютив пипер в храната си или хрупа люти чушки сякаш са сладки, то значи е мъж със здрава психика и човек, който влага енергия и страст във всяко нещо. Със сигурност трудностите в живота не са му чужди, но и не ги избягва. В леглото той е също толкова пикантен, колкото и храната в чинията му. Никога няма да ви доскучае.

Умира за сладко
Почитателят на сладичко обикновено подарява кутия с бонбони на първа среща.  Щом очите му блестят при вида на торта или паста, това означава, че е запазил младежкия си жар и непосредственост в общуването. Той е жизнен, експериментатор, весел и без комплекси. Рискът тук е, че фигурата му не е перфектна, но бонусът е, че не е особено придирчив към тази на своята партньорка. Имате ли комплекси относно фигурата си, той ще ви помогне да се избавите от тях. В секса с него може да осъществите фантазиите си.

Лакомник
За него е важно да има повече храна и не се интересува каква е тя. Храни се без да говори и обръща внимание на половинката си чак, когато приключи с всичко в чинията. Рискът с такъв партньор е, че за него няма значение дали ще отидете на кино или ще си останете у дома, а сексът може да е бърз и по-скучен. За него е важно да се чувства удовлетворен накрая.

Гурман

Той дъвчи бавно, наслаждава се на всяка хапка и глътка хубаво вино. Обича разнообразието, опитването на нови храни и преживявания. Той знае цената си и е самоуверен. Пътува по света, интересен и увлекателен мъж е. Има богат сексуален опит, може да достави удоволствие на жената, като не му омръзват дългите прелюдия и ласки. Рискът при него е, че заради вроденото му желание към нещо ново, изневерите не са му чужди.

Естет
Обича свещи и красиви съдове, и държи дори храната на масата да е като украшение. Когато се храни сам, той винаги използва нож и вилица и съблюдава ресторантски маниери. Този тип мъже обикновено са по-егоцентрични и самовлюбени. Те обичат да демонстрират своите достойнства и предимства пред другите мъже. В леглото често се любуват само на себе си. Обичат секс пред огледалото, стриптийз, домашно порно.

Равнодушният към храната

Той няма да почувства разликата между апетитния деликатес и безвкусния полуфабрикат. Дори и на масата този мъж е зает с нещо друго - чете вестник, гледа новини и не иска да си отвлича вниманието с неважни за него неща. Има вероятност да е егоистичен, традиционен в секса и да се отнася към него делово. Дългите прелюдия смята за губене на време.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X