Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми какво работиш, за да ти кажа какъв секс правиш

Ръководител

В тази група попадат всички, които оглавяват и управляват работата на поверените им колективи - от завеждащ отдел или редакция до шефовете на огромни корпорации. Тези хора имат нещо общо - чувството за отговорност към поверените им екипи и задачи, умението да лавират в сложни ситуации, да приемат уравновесени решения и да носят отговорност за последстивията. Те живеят под постоянен стрес. Това изтощава психиката им и не може да не се отрази на интимния им живот. Началниците често се оплакват от проблеми с ерекцията. Мъжете от тази категория не рядко се оказват в “сексуален тупик”. Умореният и изнервен шеф иска да се отпусне в обятията на любимата жена. Само че тя, свикнала да го вижда силен и решителен, очаква от него активно сексуално поведение. В резултат на това мъжът е принуден да мобилизира последни сили и да затвърди реномето си на герой. Или пък да избягва секса, като се оправдава с прекомерна заетост или умора.

Друга разновидност на мъжете от тази професия е да се превръщат в плейбои. В момента, в който на вратата им се появи табелката “шеф”, те решават, че са неотразими във всяко отношение, в това число и в сексуално, и че всичко им е позволено. Затова се “заиграват” с подчинените си хубавици, като не пропускат да покажат кой е началникът.

Политик, обществен деятел

Болшинството от хората, избрали това поприще са екстровертни. Те са комуникативни, умеят да се харесвят на другите, да правят впечатление на аудиторията. За тях не представлява трудност да завоюват женското внимание и благосклонност. В това им помагат обаянието на властта и принадлежността към силните на деня. Мъжете, представители на тази категория, са импулсивни, активни и напористи в секса, но действат на принципа: “важно е количеството, не качеството”. Сексът с мъжа-политик често напомня на неговата предизборна програма - изглежда многообещаващ преди да се случи и предизвиква разочарование след това.

Учен

Мъжът, който си позволява да се занимава с наука, има своенравен характер. Отдаден на отвлечени идеи, той често е откъснат от действителността. Може да удиви партньорката си с теоретични познания в интимната област, но не и с практични. Сексолозите отдавна са установили, че колкото по-високо е интелектуалното ниво на един човек, толкова повече са проблемите му в секса. Именно затова мъж с докторска дисертация губи по точки срещу мъж, който изобщо не е посещавал университета. Това не означава, че ученият е по-некадърен. Просто неговите сексуални преживявания са по-сложни и не така праволинейни, че да откликне на всяка примитивна сексапилна провокация. Към безспорните достойнства на този любовник са нежността, загрижеността, романтизма. На него спокойно може да му бъде връчена Нобелова награда в нова категория - “За значителен принос в развитието на теорията за хармоничен и романтичен секс”.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X