Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми кой е любимият ти сладкиш, за да ти кажа каква жена си

Зодиите говорят за нас; асцендентът показва скритите ни качества; цветовете, които обичаме разкриват неща за характера ни… истината е, че съществуват все повече начини да се наднича в човешката душа. Най-сладкият сред тях е да правите анализ на тези около вас по това какъв е любимият им сладкиш.

Еклери

Вие сте фатална жена. Според психолозите еклерите са съвсем явен фалически символ и са предпочитани от жени, които обичат да изследват сексуалността. Да похапвате еклер пред друг човек със сигурност е еротично и буди доста фантазии. А ако го ядете пред очите на мъж и то бавно и с наслада, това си е чисто изкушение.

Крем-пита

Вие обичате живота! Ако сте от тези, които винаги предпочитат крем пита, то това според психолозите е знак не просто, че сте чревоугодник, а че обичате да се наслаждавате на всяка радост и всяко удоволствие в живота. Неслучайно крем питата се прави от много пластове кори – от много удоволствия имате нужда вие. А ако сте от тези, които обичат вариантите на рецептата, която е с много повече крем от кори – тогава е ясно – вие сте човек, който се стреми животът да е пухкав и сладък като крема за този сладкиш.

Френски макарони

Изкусителните разноцветни сладкишчета са символ на класа и стил. Те са миниатюрни и носят идеята за жени, които не си позволяват да се оливат в никакво отношение. Ако те са ви любими, най-вероятно сте жена, която обича всичко стилно – притежавате красиви дрехи, маркови чанти, излъскани обувки, подредена къща и много красиви бижута. Но френските макарони разкриват и момичешка част от характера – с многото си цветове те събуждат спомени от детството, напомнят на детски бонбони и се услаждат и на жени, които не са забравили малкото момиченце в себе си.

Тирамису

Вие сте олицетворение на страстта. Комбинацията от кафе и какао е много показателна – турамисуто е сладкишът за жени, които не се притесняват да им се учести пулсът, да се разгорещят и да стоят будни цяла нощ! Дама, която си поръчва тирамису като десерт на първата среща е идеалният десерт самата тя за мъжа! А като имаме предвид, че освен какао и кафе в тирамисуто основна съставка е и алкохолен ликьор, няма съмнение –любителките на този сладкиш са истински богини в леглото.

Баклава

Ако обичате този сладкиш, вие сте жена, която обича традициите, но в същото време не се страхува да експериментира. Дори и на пръв поглед да сте праволинейна и съвестна, дълбоко в себе си вие криете такава сладост, че може да завъртите главата на всеки мъж, стига да решите. Вие обаче разкривате сладостта си само на онези, които истински го заслужават. Няма да се хабите за всеки! А на тези, които веднъж са ви опознали и са опитали от сладостта на живота с вас, вече всичко останало им се струва безвкусно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X