Напишете дума/думи за търсене

Никол: В момента съм щастлива, но не искам да говоря за Григор

След участието си в церемонията по връчването на музикалните награди БРИТ Никол Шерцингер отпътува от Лондон и се направи, че кара самолета. СНИМКА: INSTAGRAM

Никол Шерцингер призна, че в момента се чувства много щастлива, но не пожела да говори за връзката си с Григор Димитров.

Певицата участва в церемонията по връчването на музикалните награди БРИТ и отпътува от Лондон. Преди няколко дни тя сподели, че ролята ѝ на Гризабела в мюзикъла “Котките” на Андрю Лойд Уебър е помогнала да преодолее разочарованието си от раздялата със звездата от Формула 1 Луис Хамилтън.

След като стана ясно, че Димитров ще играе на турнира в Куинс заедно с шампиона от US Open Стан Вавринка, водача в ранглистата Анди Мъри, брат му Джейми, победител в откритите първенства на Австралия и САЩ при двойките, и Рафаел Надал, в Англия започнаха с хвалбите за българския тенисист.

“Григор е един от най-популярните шампиони и британската публика много обича да го гледа. Нямаме търпение да го видим отново през юни. А Вавринка, Анди и Надал имат общо 20 титли от “Големият шлем”, коментира директорът на турнира Стивън Фароу.

Билетите за Куинс вече са пуснати в продажба.

Мачовете в лондонското предградие са от 19 до 25 юни. Новото този сезон е, че на три от трибуните ще се предлагат луксозни места. Те ще предлагат повече място за краката, допълнителни екстри и отлична гледка към прочутия централен корт, чийто капацитет бе увеличен с 30% и така още поне 15 000 души ще могат да гледат мачовете по терените на турнир №1 от категорията АТП 500 за миналата година.

Димитров спечели титлата в Куинс през 2014 г., когато на финала победи Фелисиано Лопес (Исп). Тези дни талантът от Хасково бе на кратка почивка в планината, където потича и кара маунтийн байк. Предстои му участие в големите турнири на твърди кортове в САЩ от категорията “Мастърс 1000”. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X