Напишете дума/думи за търсене

Елена Петрова и Кирил Ефремов вдигнаха сватба

Сватбата на Елена Петрова и Кирил Ефремов, с която започва сериалът "Ние, нашите и вашите"

“Не пропускайте начело с моето гардже Марти, дебют на 17 години, паметна дата 8 март.” Така с накъсани от вълнение изречения Албена Михова рекламира в профила си във Facebook старта на комедийния сериал на Нова тв “Ние, нашите и вашите”, в който главна роля има синът ѝ Мартин Желанков.

Неговият герой също се казва Мартин и е най-големият син на телевизионното семейство Иванови. Мартин е гимназист и много запален по футбола. До момента е живял само с баща си и двамата си по-малки братя, но с идването на жените в семейството се появяват и първите му любовни трепети. Мартин се влюбва в доведената си сестра Деси, но възможна ли ще е любовта му? Това е една от сюжетните линии в сериала.

Мартин - синът на семейството в сериала и синът на Албена Михова в живота
Мартин - синът на семейството в сериала и синът на Албена Михова в живота
Романтичната комедия започва със сватбата на Елена Петрова и Кирил Ефремов. Тя в бяла булчинска рокля, той - в официален сив костюм с кърпичка в джобчето, се женят в присъствието на петте им екранни деца, брата Зорко (Краси Ранков), приятелката Светла (Стефка Янорова) и тъщата (Величка Георгиева).

Сцената е заснета в истинска църква близо до София. В ролята на свещеника влиза Игор Дамянов, познат от форма̀та “Пееш или лъжеш”, в който пя в дует с Криско.

По време на церемонията ще бъдат представени всички главни герои, като ще станат ясни и част от заплетените отношения помежду им. И за двамата младоженци това не е първи брак, но пък е продължение на първата им любов. След неуспешни съжителства двамата се срещат след години, влюбват се, женят се и събират под един покрив порасналите си вече деца.

Комедийният сериал, режисиран от Димитър Гочев, стартира на 8 март от 21 ч по Нова тв. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X