Напишете дума/думи за търсене

Идеи за перфектни вежди назаем от звездите

Ако се стремите да изглеждате зашеметяващо, а не помните кога за последно сте използвали пинсета, сигурно сте една от малкото щастливи притежателки на природно красиви и изящни вежди. Повечето дами обаче не са. И знаят колко болезнено деликатна, а понякога и трудна задачата е оформянето и поддържането им.

Не е тайна за никого, че красотата изисква жертви, но и спазването на определени правила. За веждите това важи с пълна сила. Ако нямате решение за своите, вземете идея на заем от звездите.

Джесика Алба
Имате издължена или овална форма на лицето, нейните почти прави вежди биха ви отивали. Едва забележимо са извити и балансират пропорциите на лицето. Но обърнете внимание, краят на веждите не бива да сочи надолу, а да е ориентиран към върха на ухото.

Камила Бел


Истинско съвършенство в света на веждите, и не само. Перфектен обем и форма спрямо пропорциите на лицето. В тон с наложилата се тенденция за повече пищност и богатство в зоната над очите, но не прекалено. За да оформите плътността на веждите си по този начин ще ви трябва молив, с който да добавите допълнителни косъмчета, в зоните, които такива липсват.

Ким Кардашиян


Пример за идеално позициониране на извивките на веждите. Може да постигнете това с едно единствено упражнение. Вземете молив и подпрете единия му край в основата на носа. Другият насочете към центъра на ириса на окото. Там където моливът среща веждата ви е правилното място за най-извитата част на дъгата.

Натали Портман


Веждите й са разкошни и естествено прави със съвсем малка извивка. И са доказателство за това, че никой не е успял все още да победи по креативност творческия размах на природата. Понякога съвършенството просто трябва да й се довери. Малко почистване и една идея молив за разкош и готово. Щастливка...

Чарлийз Терон


Нейните вежди са тънки, женствени, грациозно извити и перфектно се вписват в изящната картина на лицето й. Не се изкушавайте обаче да намалите своите по този начин, ако природата ви е надарила двойно по-богато в зоната на веждите. Вероятно няма ви отиват. Тънките вежди изискват ежедневно поддържане и освен това състаряват, ако са несъразмерни с лицето.

Анджелина Джоли


Симетрия, симетрия, симетрия. Не се разсейвайте. Говорим за г-жа Смит и разкошните й вежди. Приличат си като две капки вода, нали. За да постигнете оформянето на своите, така че да изглеждат по един и същи начин, което не е никак лесно, особено за начинаещ, може да използвате шаблон. Наложете, очертайте и отстранете излишното косъм по косъм.

Селена Гомез


Смели, младежки и естествено красиви. Вежди й изглеждат почти недокоснати от пинсета. Е, почти. Може да постигнете този ефект и сами, като се придържате към едно правилото. Отскубвайте косъмчета само в зоната под веждите и не закачайте тези над тях и между очите. С пудра за вежди в подходящ цвят може да направите излъчването си по-нежно и меко.

Риана


Не твърде тънки, не твърде плътни и обемни. Певицата залага на златната среда. Веждите й подчертават красотата на очите без да привличат цялото внимание. Ако и вие сте от дамите, които обичат да експериментират с цвета на косата си често, не забравяйте да обърнете внимание и на веждите. Тонирайте и тях. Изсветлете или потъмнете с гел за вежди, но избягвайте крайностите на черното и русото.

Важно: Прекалено светлите вежди оптически „изчезват“, а това може коренно да промени облика на лицето ви, при това не към по-добро. Ако косата ви е руса, опитайте да тонирате веждите в кафеникавата гама.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X