Напишете дума/думи за търсене

7 признания за красотата от Ема Уотсън

Покрай промотирането на "Красавицата и звяра", Ема Уотсън трябва да отговаря на доста въпроси относно гардероба избран за филма, както и за нейната лична мисия да носи екологично чисти дрехи, пише Пийпъл.

По време на турнето на филма, Ема се е отдала на мисията да използва само натурални продукти за красота и разкрива в интервю пред Into the Gloss, какво има в козметичната й чантичка. Нейните задължителни продукти са вдъхновяващи, но също и доста неочаквани. 

По време на интервюто Ема Уотсън била много откровена и не спестила нито един пикантен детайл относно разкрасяването си. 

Уотсън споделя, че още от деветгодишна си скубе веждите и премахва космите над горната си устна. "Забавното е, че тъкмо говорих с приятел за това как в тази Instagram ера е толкова лесно да си обработиш живота и всичко да изглежда перфектно", казва тя.  

Ема казва още, че оформя веждите и премахва космите над горната си устна и въпреки, че никой няма да види това, то е част от нейното разкрасяване и няма нищо срамно в него. 

Интервюто продължава с друго признание на Уотсън в което тя казва, че използва олио от гроздови семки, чаено дърво и жожоба или така нареченото "Fur Oil" както за краищата на косата си така и за окосмяването на интимните й зони. "Използвам го навсякъде! От косата ми, веждите ми до окосмяването на интимните ми части. Уникално е това е продукт за всички предназначения.", споделя тя. 

Освен това Ема Уотсън е обсебена от взимането на вана. Тя го прави поне веднъж на ден и споделя, че ако може би го правила два или три пъти на ден. "Нищо лошо не се случва във ваната, затова винаги намирам време за нея". 

 За разлика от етеричните масла и ваните, маникюрът не е част от ежедневните процедури на Ема. Тя споделя, че не го намира за полезен начин да прекараш времето си, като се има на предвид, че бързо ще се махне. Но когато трябва да се лакира тя предпочита по-топли цветове.

Като тийнейджър актрисата страдала от проблемна кожа и до днес и се налага да я почиства, тонизира и овлажнява. Тя споделя, че хората се изумяват от това, че колкото и късно да стане тя трябва да се погрижи за лицето си. "Това е грижа за себе си, на която се наслаждавам, може би защото в пубертета, около 14 - 15 годишна имах наистина ужасна кожа. Та когато постигнеш желаните резултати ги оценяваш и искаш да ги запазиш". 

Според актрисата, ако погледнеш в чантата с гримове на някой, можеш да разбереш по-дълбока личността му. Тя признава, че обича да гледа в чантичките на другите още от както снимали "Хари Потър". "Когато бях малка и работехме върху "Хари Потър" обичах да питам гримьорите или просто някой, дали мога да видя какво има в чантата им с гримове. Обичах да разглеждам. И другото ми любимо нещо беше, след като ми направят прическата и грима да почиствам и подреждам чантите с гримове на хората."  

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X