Напишете дума/думи за търсене

Бихте ли целунали напълно непознат заради експеримент? (видео)

Седите си притихнали на масата в ъгъла, очаквайки вечно закъсняващата ви приятелка да връхлети леко приповдигната в любимия ви бар.
Може би сте леко ядосани, леко нетърпеливи, за да чуете какво се случва с бурната й младост, за да споделите какво се случва с вашия живот.
И тогава ненадейно се появява тотално непознат мъж, който иска да ви целуне. Как ще реагирате? С плесница като благородна девойка отпреди 3 века, с кокетна, но твърдо отказваща усмивка или просто ще го хванете смело през врата и ще му покажете кой е майсторът.

Ако ви трябва смелост дори да си го изфантазирате, вижте стилния черно-бял проект на Татя Пилиева, която кани 20 тотално непознати души да се целуват един с друг. Резултатът е красив, с вибрираща емоция, с огромна доза некомфортност и неловкост. Но нима така не започва всяка любов?

А за тези от вас, които вече са се сблъсквали с пеперудите в корема, предизвикани от този документален късометражен романтичен филм, вижте продължението на проекта. Бъдете предупредени обаче! Ако не харесвате голотата, то няма да харесате и интимността, която се разсъблича пред очите ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X