Напишете дума/думи за търсене

Майли Сайръс се е омъжила?

Въпреки, че се очакваше Майли Сайръс да сключи брак с дългосрочния си партньор Лиъм Хемсуърт по-късно през тази година, се разнесоха слухове, двойката вече се е оженила тайно. Клюката тръгна, след като бащата на Майли публикува криптирано послание в социалните мрежи, пише "Дейли Мейл".

В четвъртък вечерта Били Рей Сайръс запали искрата на спекулациите, като публикува снимка в Инстаграм, показваща камера, заснела 24-годишната му дъщеря, цялата сияеща и облечена в бяла рокля.

Снимка: Били Рей Сайръс инстаграм
Снимка: Били Рей Сайръс инстаграм
Под снимката 55-годишния кънтри певец написа: "Аз съм щастлив, ти си щастлива" и отбелязал Майли в поста си. 

Облеклото на Майли е това, което наистина накара феновете й да мислят, че певицата и актьорът може би са се венчали. На публикуваната снимка Майли е облечена с бяла рокля в бохемски стил с нежни бродерии. 

Секцията за коментари под снимката моментално се запълни с коментари от фенове, които питат дали това е сватбена рокля. Като някои от коментарите са с поздравления, други от коментиращите са ядосани, че са оставени в неведение. 

За двамата влюбени се предполагаше, че планират лятна сватба на Хималаите. 

Близък до двойката наскоро споделил пред "ЛайфСтайл", цитиран от "Дейли Мейл", че Майли има хипи страна и предпочита да не харчи милиони за сватба. 

Младата певица искала да се съсредоточи върху духовната страна на брака. Тя се интересувала от индуизма и търсела дестинация, където той е част от културата.

Майли споделила на близки приятели, че харесва Австралия и улегналият начин на живат там и смята да се премести да живее там. 

снимка: Майли Сайръс инстаграм
снимка: Майли Сайръс инстаграм
Майли и Лиам се запознаха през 2009 г. на снимките на филма "Последната песен". През 2012 двамата обявиха годежа си за пръв път, а на следващата година се разделиха. През 2016 двойката се събра отново. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X