Напишете дума/думи за търсене

Известен баща и неговото дете в “Откраднат живот”

Димитър Рачков-син

Марта Вачкова подсказа в “Като две капки вода”, че е заснела епизоди със сина на известния водещ, който носи името на баща си

“В няколко епизода на “Откраднат живот” ще играя с един твой близък роднина. Сети се кой”, каза Марта Вачкова на Димитър Рачков в последното издание на “Като две капки вода” в понеделник вечерта, 13 март.

Актрисата, която е старшата сестра Жекова в медицинския сериал на Нова тв, пя в предаването за двойници като Леа Иванова, но извън състезателната програма. Рачков е водещ заедно със Зуека.

След нейните думи камерата слезе към публиката и показа лицето на грейналия от вълнение Димитър Рачков-син. Така недвусмислено посочи кой роднина на водещия влиза в “Откраднат живот”. През това време Рачков се правеше на човек, който не може да се сети, и категорично отрече, че баща му или майка му ще стават актьори.

В крайна сметка никой на сцената не съобщи името на новия актьор от семейния кръг на Рачков, който се очаква да влезе като гост в сериала.

Това ще е 10-годишният Димитър Рачков-син, научи “24 часа” от доверени източници. Той ще играе дете от сиропиталище, дадено там от баща си, тъй като няма майка. Влиза случайно в болницата при опит да избяга от дома. Там попада на сестра Жекова, която много му напомня неговата майка. Тя самата го приласкава и то се привързва към героинята на Вачкова.

Епизодите с малкия Митко ще започнат да се излъчват другата седмица.

Впрочем баща му Димитър Рачков също се очаква да се появи в сериала. Той два пъти е приемал поканата на Христина Апостолова, която е главен сценарист и майката на Митко, но все не му стига времето. “Ще го поканим и трети път”, каза преди време Апостолова в интервю за “24 часа”.

Димитър Рачков и синът му дават интервю по Нова тв.
Димитър Рачков и синът му дават интервю по Нова тв.
Марта Вачкова като сестра Жекова в сериала
Марта Вачкова като сестра Жекова в сериала
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X