Напишете дума/думи за търсене

5 брилянтни идеи за живота

Предлагаме ви списък с 5 чудни хрумки, които ще отговорят на чуденето с какво да зарадвате душата и тялото си през идващите дни.

Обичам те, знаеш го, нали?
Добрата дума отваря железни врати. Откога не сте казвали на мъжа до вас, че го обичате? Все си мислим, че е повече от очевидно, но понякога един жест не стига. Господата колкото и да демонстрират, че са над тези неща, честичко бленуват да им оставим любовното си послание я залепено върху хладилника с магнит, я написано с червило върху огледалото. А защо да не запишете любовно послание на телефона си, което да му изпратите по мейла.

Залогът има значение
Абонирайте го за любимото му списание, подарете му DVD сет с любимите филми от поредицата за Джеймс Бонд и го сдобийте с ловен билет за новия сезон, ако си пада по такъв сорт убийствени занимания. Или пък му отправете предизвикателство за една игра на тенис на маса. А този, който падне, ще мие чиниите и ще кара децата на училище в продължение на месец.

На гости на дивата природа
Поканете останалите двойки около вас на уикенд в планината. Докато мъжете се суетят около барбекюто, вие и другите дами може да изследвате екскурзионните пътеки в околията. А най-безценно е пукането на дървата в огъня - безкомпромисен афродизиак за интимния ви живот.


Спрете времето
В края на деня всички сме като пребити от служебно тичане. Нямаме търпение да се приберем вкъщи, но и там ни чакат задължения. Вместо да погвате изгората си още от вратата с новината, че кранчето в кухнята е прокапало, дайте му един час да релаксира. Това ще ви спечели точки. Със сигурност, ако му отпускате поне два пъти в седмицата тези 60 безценни минути, няма да ви се налага да го подканвате цял месец преди да ремонтира нещо из къщата.

You can leave your hat on
Време е да поглезите телата си. Ако сте притежатели на обширни вани, напълнете ги с ароматни соли, запалете свещички на ръба и поканете половинката си на този мокър купон. Но ако ваната липсва в банята ви, пуснете в дома си някое парче на Джо Кокър и посрещнете любимия с чаша вино, оставяйки дрехите си в гардероба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X