Напишете дума/думи за търсене

Топ 5 на френските секссимволи от вчера до днес

Венсан Касел - темпераментният сексапил

За разлика от другите френски секссимволи Венсан не е роден в предградие, а в престижния квартал Монмартър. Баща му е актьорът Жан-Пиер Касел, а майка му е журналистка. Като тийнейджър се записва в цирково училище, но колкото и родителите му да го пазят от актьорската професия, в един момент той тръгва по този трънлив, но шарен път.

Интересното при него е, че има три успешни филма с любовта на живота си Моника Белучи - „Апартаментът", Come mi Voui и "Необратимо" . И след като се наиграват на влюбени пред камера, в края на 90-те се вземат и в живота. Франция ги боготвори. И двамата са красиви, успели, секси до мозъка на костите си и доста темпераменти. И поради страстната си натура живеят в различни къщи, защото иначе все се карат. По този начин дълго време поддържаха страстта и любовта си. Преди 4 години любимата двойка на Франция се раздели.

Жребецът Гийом Кане обича да язди

Един от най-младите секси мъже на Франция е Гийом Кане, роден през 1973 г. Гийом е пословичен с това, че държи много на външния си вид и не пропуска повод да сложи нова шапка или да заметне шал около красивия си врат. И той като другите актьори е запален по спорта, но не по бокс, а по езда. Това съвсем не е лошо, защото часовете прекарани на гърба на конете, му помагат да изгради съвършено тяло. Детската мечта на Гийом е да стане професионален ездач, тъй като семейството му отглежда жребци, но след лошо падане, спортната му кариера пропада и актьорската потръгва.

С размах Гийом събуди и завладя женските сърца след филма „Плажът”. Сега е актьор и режисьор, бивше гадже на Карла Бруни, бивш съпруг на ослепителната Даян Крюгер и в двойка с носителката на „Оскар” - Марион Котияр. Както виждате, жените около него са класни и прекрасни. От няколко години е в нова роля – баща на малкия Марсел, кръстен на голямата любов на Едит Пиафуи на момиченце, което се появи на белия свят преди по-малко от месец.

„Обичам да правя всичко страстно, неразумно и под контрол”, е мотото на секси татенцето, което той иска да предаде на сина си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X