Напишете дума/думи за търсене

При синдром на “сухото око“

Днес това състояние е широко разпространено. Всеки 1 от 5 пациента, посещаващи очен лекар страда от сухо око – проблем, причинен от липса или недостиг на слъзна секреция. Синдромът на „сухото око“ често остава неоткрит и е причина за "необясними" оплаквания, които варират от болка, чувство за чуждо тяло или парене на очите, сухота, сърбеж, глождене, до замъгляване на зрението, дразнене от светлина, умора на очите.. Често се наблюдава и сълзенe. Оплакванията се усилват в края на деня, обострят се при резки климатични промени, престой в помещения с климатик, при продължително взиране пред компютърните екрани и смартфоните.

Въпреки дискомфорта, който това заболяване предизвиква, повечето пациенти търсят помощ чак 48 месеца след началото му. И най-често се лекуват с капки, които сами си купуват от аптеките. Често те не само не помагат, но обратното – влошават състоянието и при около 34% от пациентите се появява възпаление, което може да увреди роговицата на очите.

Продължителното дразнене застрашава зрението. Но може да се предотврати или елиминира лесно от комбинацията от природни продукти, която ви предлагаме.

Околут Комби и ТриОмега 1000+ - За здрава ретина и добро зрение

Комбинацията подобрява комфорта на очите при работа с компютър, четене и нощно шофиране.

Допринася за поддържане цялостта на слъзния филм и за забавяне процесите на стареене в окото.

За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. "Цар Симеон" 52, тел.: 02/ 983 62 03; e-mail: [email protected]. За повече информация посетете www.ocolut.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

X