Напишете дума/думи за търсене

Фантастични идеи за тавана (галерия)

Квартирата се намира в стара сграда с един вход в град Химки в Московска област. Разположена на последния етаж, тя е с таван с височина 4,6 м, което изкушава за разумното му усвояване. Така е постъпила и собственичката - интериорната дизайнерка и художник Олеся Липкович, създател на STUDIO 13. Благодарение на обособяването на втори етаж, на който е спалнята, жилището е увеличило площта си от 48 кв. м до 66 кв. м.

Липкович оформила новия си дом в модерния стил лофт, като главното около което направила интериора, били двете тухлени стени. После поставила осветлението - плетеница от жици с крушки. "След това всичко се подреди само като пъзел", разказва дизайнерката. Основните елементи от жилището са събрани в бял куб - горе е спалнята, а долу са кухнята и отделните баня и тоалетна.

Зоната край прозорците Олеся използва за работно място. Така се отваря обширно пространство, в което свой ъгъл имат и два пуфа. Кухнята е с красив черен плот, чието продължение служи за маса за хранене. Таванът с дървени греди придава мекота и чувство за уют в зоната за готвене. До спалнята се стига по обикновена дървена стълба, а горе зад бяла врата се крие дрешникът. Под стълбата е входната зона, в която има и голямо огледало.

Снимки kvarrtblog

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X