Напишете дума/думи за търсене

Неща, които мъжете не признават пред жените

Мълвата твърди, че всяка жена носи мистерия в себе си. Но дали това важи за мъжете? Те също имат своите тайни, които държат да запазят за себе си на всяка цена.

Обичат уверени жени

Мъжете търсят в жените това, което те самите могат да предложат. Затова е по-вероятно да изберат харизматична, но леко закръглена жена за партньор, отколкото топмодел, съмняващ се в собствената си приказност. Колкото по-уверена е една жена, толкова по-привлекателна е за отсрещния.

Външният вид на жената за тях е важен

Господата не се вълнуват дали роклята, която сте облекли, е модерна или не. За тях е важно стилът на жената до тях да е „умно секси“, съчетаващ елегантност и сексапил, който не граничи с вулгарност. Не забравяйте, че мъжете обичат и с очите си.

Не знаят всичко

Да бъдат мъже в очите на една жена е мноателства, дори да не са сигурни, че ще имат успех в тях. Мъжете имат нужда да бъдат силни и умни пред жената на сърцето им, независимо дали имат и най-малката идея, че не знаят как се поправя сешоарът.

Безпомощни са пред някои неудобни въпроси

Нека не се лъжем. Жените обичаме да си вкарваме автогол с въпроси, свързани с теглото ни. Представете си колко ужасен е мъжът до вас, когато го попитате дали сте дебела? Те предпочитат да излъжат, че роклята, с която сме се пременили, ни стои като брашнен чувал, отколкото да кажат, че сме качили някой и друг килограм в областта на ханша.

Че нямат достатъчно пари

За никого не е тайна, че мъжете постоянно си мерят гениталиите със себеподобните си. И за тях е особено болезнено, ако някой от тях кара по-скъпа и бърза кола, която те не могат да си позволят. Нещата стават още по-сериозни, когато се окаже, че не могат да задоволят някоя материална прищявка на своята любима.

Че ревнуват

Ако не е патологичен ревнивец, то тогава мъжът до вас няма да си позволи свободно да покаже своите чувства, ако ви види в компанията на потенциален съперник. Друг е въпросът, че отвътре ще ври като кипяща шкембе чорба.

Не признават, че харесват жена от обкръжението ни

След като вие признавате, че сестра ви и най-близката ви приятелка са суперкрасиви и секси, тогава защо и партньорът ви да не мисли същото. Това, че е с вас не означава, че е сляп. Той също вижда хубостта наоколо, но никога не би го изрекъл на глас, особено на вас.

Те също ни премерват

Дами, ако един мъж ви е поканил на вечеря, не бързайте на сутринта да си избирате булчинска рокля. Флиртът, шегите, усмивките са малка част от знаците, че той си пада по вас, но не означава, че ще е ваш завинаги. На господата също им трябва време да претеглят дали вие сте единствената жена, която ще ги направи щастливи.

Обичат комплиментите

Може комплиментите все още да са прерогатив на мъжа, но и представителите на силния пол обичат да чуват мили думи за себе си. Но за разлика от нас, те искат предварително да са наясно дали тоалетът, който са избрали за вечерта, е подходящ или няма смисъл да гладят точно тази риза.

Харесват „момичешки“ неща

Да, не сте прочели грешно. Ако един мъж се грижи за ноктите и кожата си, на жената й е в пъти по-приятно. Освен това господата също гледат „женски“ сериали, но не го разгласяват.

Страхуват се

От малки лъжат мъжете, че не трябва да показват страховете си. Но всеки има своите фобии и това е съвсем нормално. Господинчото няма да ви каже, че се страхува от паяци или от тъмно, за да не показва своите слабости. Но бъдете готови с чехъл в ръка, ако видите хлебарка в кухнята, а той удобно си взима душ в тоя момент.

Майстори са в криенето на чувства

Има филми, които така те хващат за гърлото, че няма шанс да не се разревеш, все тая дали си мъж или жена. Разликата е, че докато ние ревем открито, той ще заяви, че гледате поредната боза и тайно ще избърше края на очите си.

Не си тръгват без причина

Мъжът никога няма да си тръгне от една връзка без причина. Господата не правят нищо без причина и със сигурност им трябва повече време, за да преодолеят някой, който им е бил на сърце.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X