Напишете дума/думи за търсене

6 неща, с които отблъскваме мъжете още преди да са ни опознали

Истината е, че има някои неща, които жените могат да направят и по този начин да отблъснат партньора си още в самото начало на връзката. Ако ви се е случвало и се питате какво може да сте объркали, ето и отговорите.

Говорите за бившия си

Няма значение дали сте на първата си среща или излизате от седмици. Ако мъжът до вас прояви ненужно любопитство и ви попита за бившия, не падайте в капана. Не е нужно да обяснявате колко сте го обичали или какъв идиот е бил той.

Параноична сте

Всичко върви по вода, докато не ви подгони параноята. Когато не ви отговори веднага на съобщението, смятате, че е зает с друга жена, а когато ви върне мигновен отговор, във вас започва да клокочи съмнението, че вие не сте единственият му получател.

Дори да знаете, че е на среща с приятели, му звъните цяла вечер, подкокоросани от съмнения за изневяра или други врели-некипели. Тази параноя ще съсипе отношенията ви още преди да са започнали.

Говорите лошо за другите жени

Огромна грешка е, когато една жена обсъжда друга пред любимия си. Дори и да не ви се нрави прекалено късата пола на девойката от другата маса или да намирате силния грим на сервитьорката за вулгарен, не е нужно да й лепвате категорични и негативни етикети. Злобните коментари не правят добро впечатление. Това само показва колко неуверена сте.

Просите си комплименти

Въпреки че преди 10 минути той ви е направил комплимент колко сте красива, вие продължавате да го разпитвате дали изглеждате добре. Много от жените постоянно са на лов за комплименти. Истината е, че искрените комплименти идват от сърце и не се правят по график.

Държите се собственически

Не е нужно да правите всичко заедно. А когато излизате с компания, не слезте от врата му. Ако го видите да разговаря с друга жена, не тичайте веднага да го целувате, маркирайки територията си. Не искате съвсем скоро да се превърнете в лепка, от която той няма да има търпение да се отърве.

Бързате да го запознаете с приятелите и роднините си

Когато излизате с някой за пръв път или от седмица, не бъдете настоятелни да го запознаете веднага с цялата си кохорта от важни хора. Или пък да организирате срещи по двойки с най-добрата си приятелка и нейния партньор. Приемете, че от начало все още не сте двойка и трябва да мине време, през което той да опознае вас и чак след това близките ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X